Van kiút a szorongásból?
Figyelt kérdés
Januárban ért egy trauma, amitől kevert szorongásos és depressziós zavarom lett, és azóta nem találom a kiutat belőle. Már a 4. antidepresszánst próbálom ki, 2. nyugtatót, március óta járok pszichológushoz, és nem tudok kijönni ebből a szörnyű ördögi körből vagy spirálból, mégpedig a szorongásból, ami különböző testi tünetekben is megjelenik. Volt egy öngyilkossági kísérletem is szeptemberben, amibe majdnem belehaltam, de végül megmentettek. 3 hetet voltam a pszichiátrián, ahol inkább csak rosszabb lett az állapotom. Van egy nagyon jó párkapcsolatom, a párom mindenben támogat, a családom is, egyetemre járok. Mondhatni sínen van az életem, és mégis egy roncs vagyok. Hogy lehet ebből kijönni? 22/L2022. okt. 16. 19:39
1/3 anonim válasza:
Ez mind szép és jó leírva, de csak a lényeget felejtetted ki: mi az oka, mi volt a trauma januárban? Nem mindegy.
2/3 anonim válasza:
Mond el, hogy mi történt januárban, hátha legalább vigasztalni tudunk. A pszichológus semmi értelmeset nem mondott rá?
(ha nem, nem a te hibád, én se voltam megelégedve a pszichiáteremmel)
3/3 A kérdező kommentje:
Azon már rég túl vagyok, ami januárban történt, feldolgoztam, de mégis benne maradtam a szorongó spirálban. Igazából ez a lényeg.
2022. okt. 16. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!