Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A súlyos depresszió idővel...

A súlyos depresszió idővel elmúlik magától? Vagy csak egyre rosszabb lesz?

Figyelt kérdés

2022. nov. 3. 13:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
45%
Ha úgy érzed, hogy szükséges orvoshoz fordulnod vele, akkor tedd meg. Ne várd meg még kiderül, hogy elmúlik-e vagy sem.
2022. nov. 3. 13:24
 2/11 anonim ***** válasza:
45%
+a legjobbakat kívánom! Gyógyulj meg hamar!
2022. nov. 3. 13:25
 3/11 anonim ***** válasza:
38%
Csak úgy jellemzően nem szokott elmúlni. Általában tenni kell érte. Csinálj egy önértékelést, mi az amivel nem vagy elégedett, és próbálj változtatni rajta!
2022. nov. 3. 13:27
 4/11 anonim ***** válasza:
24%
Tavaly diagnosztizáltak súlyos depresszióval. Kaptam gyógyszereket és csak most kezdek jobban lenni...
2022. nov. 3. 13:29
 5/11 A kérdező kommentje:

Már évek óta kínlódok depresszióval és személyiségzavarral. Voltam több terápiás osztályon, rengeteg pszichológus és pszichiáter kezelt már. Szedettek velem gyógyszert is. Az se segített...

Amennyire tudok szociális életet is élek, de nem nagyon látom, hogy nagyon javulna a helyzet.

2022. nov. 3. 13:35
 6/11 anonim ***** válasza:
38%
Én azt tapasztaltam, hogy egyre rosszabb lesz, ha nincs kezelve. Több terápián voltam már, azok alatt mindig jobb, de engem nem tudtak teljesen meggyógyítani, úgyhogy mindig visszahanyatlom. Mindegyik terápiában kaptam azért valami hasznosat, meg most olvasom Korb könyvét (Felfelé a lejtőn), az is segít megérteni dolgokat. 49f
2022. nov. 3. 15:24
 7/11 anonim ***** válasza:
22%
Ha nem kezeled, egyértelműen rosszabb lesz. Talán akkor van remény, ha valami konkrét eset váltotta ki, ami el is múlt a gyakorlatban (haláleset, ilyesmi), de akkor is jobb, ha kezelteted magad.
2022. nov. 3. 16:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem mindig magától múlt el. 5-7 hónap után.
2022. nov. 6. 02:47
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Előző

Kezeletlenül is mindig elmúlt.

Kezelés csak egyszer gyorsította. Terápia soha. De ott mondták is, hogy nem fog.

Megelőzni lehetett. De ára volt.

2022. nov. 6. 02:50
 10/11 A kérdező kommentje:
Annak, aki itt lepontoz, nem tudom milyen élete lehet... De tudjátok, hogy én értékeltem a válaszokat.
2022. nov. 6. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!