Miért látom úgy a külvilágot mintha filmet néznék?
Nem vagyok kocka:D
Napi egy két órát, az sztem belefér. Velemis csak akkor van mikor egyedül vagyok, és van időm gondolkozni, az a fura, h mikor egyedül vagyok folyotn beképzelek mindenfélét, pl tegnap azzal szórakoztam h a fejemet jobbra meg balra ingattam nagyon gyorsan, és olyan volt minntha nem ltánék jol, igy a kép ugrált előttem, vagy forgott, és beképzeltem h vmi bajom van:S
hát pénteken kell mennem XD
Hát az ugyvolt h nemtom fürödtem és vmiért nemtom miért jobbra hajtottam a fejem, aztán oylan volt mintha amit nézek igy elforfult volna, aztán jobra és balra ingattam a fejem, de ugy h a fülem a vállamat érje, nagyon gyorsan, de csak azért csináltam h megnézzem h hogyan látok. Mert olyan furn mintha nem a szemem mozgott volna hanem a fal, és tökre megijedtem, h vmi bajom van. Lehet h mindenki igy látja ha ingatja afejét nagyon gyorsan, de lehet h nem, és ha nem akkor vmi bajom van:S
ja amugy hipochonder vagyok, nem, azért ingattam a fejem mert vmi idióta vagyok, vagy ilyesmi, csak h megnézzem hogy van-e látászavarom vagy ilyesmi:S
Amugy pánikbeteg gyanus vagyok, és azért kell mennem pszihologushoz.
Kezded felfedezni, hogy egy Mátrixban élünk.
Nemsokára jönnek érted és kiemelnek a valóságba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!