Mit tegyek ha nagyon szorongok?
Ha van, én is az iskolapszichológust ajánlanám első körben.
A valószínűleg szektásra meg ne hallgass. Nekem legalábbis, elégé gyanús a dumája. Pszichológus nem ír fel gyógyszert, csak a pszichiátert, és ő is akkor, amikor tényleg kell. Mert vannak szerencsétlenebb sorsú emberek, akiknek átmenetileg (amíg a pszichoterápia nem hozza meg gyümölcsét), vagy állandóan kell szedniük, hogy normális életet élhessenek. Amit megérdemelnének ők is. Az egyházközösség nem segít ezen önmagában. Viszont ennek a hangsúlyozása, és a gyógyszerellenesség nekem elégé úgy hangzik, hogy beszeretne hálózni a szektája számára. Mert amúgy a rossz passzban lévő embereket szeretik ezek megkörnyékezni.
Tisztelt Kérdező!
Én a neurológust ajánlanám - ami szerintem VALÓDI ideg hálózat tudomány!
Önjelölt bölcsész diploma... na, mindegy.
A "szektás"
ma 14:17:
És megírnád, hogy mire alapozod, hogy a pszichiáter nem orvos?
Leírtál két (számomra gyanúsan kamu) esetet, amivel próbáltál érzelmileg manipulálni. Semmi konkrétum, hogy mivel kezeltek téged, vagy a halott rokonodat, hol, és ki, és mivel tette ezt, csak hogy pokol volt az életed, meg hogy halott. Meg valahogyan a statisztikák is hiányoznak, hogy melyik gyógyszertől, mennyien haltak meg, és/vagy nem hozott gyógyulást a betegnek. Ami az alapja lenne annak, ha az eszére akarnál bárkinek is hatni. De valószínűleg nem tudsz, mert ha ennyire rossz lenne a helyzet, óriási balhék lennének, meg rég csődbe mentek volna cégek. Amiknek jó része nem jótékonysági intézmény, de ők is a pénzt szeretik, és nem a halottakat.
Szóval ha ehhez hozzáadom, hogy kapásból vallási közösséggel jöttél, ami mindenből is meggyógyít, sanszos, hogy vagy konteósérült vagy, vagy szektás, aki téríteni jött.
Buddha üzemmód? :)
Elég sok BÜFÉSZAK(!) lehet az egyetemeken.
Már az oktatás színvonala is erősen változik. A legnagyobb szerencsére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!