Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha nagyon szorongok?

Mit tegyek ha nagyon szorongok?

Figyelt kérdés
Mindig amikor társágban vagyok nagyon szorongok. Alig tudok megszólalni pedig szívesen beszélgetnék. Van, hogy próbálok mondani valamit de akkor van olyan, hogy inkább megse mondom ki pedig szívesen mondanám. Valamiért mindig nagyon félek, és otthon sokat sírok mert tudom, hogy egy szar vagyok, hogy nem tudok senkivel se normálisan beszélgetni. Utálom magam, hogy nehezen tudok bárkivel is ismerkedni. Ez mitol alakulhatott ki es mit kéne tennem, hogy ne legyen ekkora szorongásom?

2023. febr. 28. 07:03
1 2
 11/15 anonim válasza:

Ha van, én is az iskolapszichológust ajánlanám első körben.

A valószínűleg szektásra meg ne hallgass. Nekem legalábbis, elégé gyanús a dumája. Pszichológus nem ír fel gyógyszert, csak a pszichiátert, és ő is akkor, amikor tényleg kell. Mert vannak szerencsétlenebb sorsú emberek, akiknek átmenetileg (amíg a pszichoterápia nem hozza meg gyümölcsét), vagy állandóan kell szedniük, hogy normális életet élhessenek. Amit megérdemelnének ők is. Az egyházközösség nem segít ezen önmagában. Viszont ennek a hangsúlyozása, és a gyógyszerellenesség nekem elégé úgy hangzik, hogy beszeretne hálózni a szektája számára. Mert amúgy a rossz passzban lévő embereket szeretik ezek megkörnyékezni.

2023. febr. 28. 14:10
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Tisztelt Kérdező!

Én a neurológust ajánlanám - ami szerintem VALÓDI ideg hálózat tudomány!

Önjelölt bölcsész diploma... na, mindegy.

A "szektás"

2023. febr. 28. 14:17
 13/15 anonim válasza:

ma 14:17:

És megírnád, hogy mire alapozod, hogy a pszichiáter nem orvos?

Leírtál két (számomra gyanúsan kamu) esetet, amivel próbáltál érzelmileg manipulálni. Semmi konkrétum, hogy mivel kezeltek téged, vagy a halott rokonodat, hol, és ki, és mivel tette ezt, csak hogy pokol volt az életed, meg hogy halott. Meg valahogyan a statisztikák is hiányoznak, hogy melyik gyógyszertől, mennyien haltak meg, és/vagy nem hozott gyógyulást a betegnek. Ami az alapja lenne annak, ha az eszére akarnál bárkinek is hatni. De valószínűleg nem tudsz, mert ha ennyire rossz lenne a helyzet, óriási balhék lennének, meg rég csődbe mentek volna cégek. Amiknek jó része nem jótékonysági intézmény, de ők is a pénzt szeretik, és nem a halottakat.

Szóval ha ehhez hozzáadom, hogy kapásból vallási közösséggel jöttél, ami mindenből is meggyógyít, sanszos, hogy vagy konteósérült vagy, vagy szektás, aki téríteni jött.

2023. febr. 28. 14:54
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Buddha üzemmód? :)

Elég sok BÜFÉSZAK(!) lehet az egyetemeken.

Már az oktatás színvonala is erősen változik. A legnagyobb szerencsére!

2023. febr. 28. 15:56
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
11-es: én annyiban hallgatnék a "szektásra", hogy egy egyházi közösségben sokkal több szeretettel kezelik az embert, mint egy orvos, akár pszichiáter, akár pszichológus. Bár a pszichológus nem orvos, csak a pszichiáter. Az alkoholisták is ilyen egyházi közösségekben tudnak a függőségüktől megszabadulni. Az egyáltalán nem rossz hely. - De én azt ajánlanám, hogy felesleges azon rágódnod, hogy be tudsz-e illeszkedni egy közösségbe vagy sem, elfogadnak-e, tudok-e több ember előtt beszélni vagy sem, mert pl. én sem tudok. Már azt sem szeretem, ha a barátaim közül hárman összejövünk, csak egy egy-egy emberrel szeretek találkozni és beszélgetni. Ha lenne legalább egy barátod, akivel mégis el tudnál beszélgetni, az untig elég lenne. Addig pedig olvass. Nem tudom, szoktál-e olvasni, de az sokat segítene, nem is lenne szükséged arra, hogy valójában másokkal legyél együtt, mert együtt lennél azokkal, akikről éppen olvasol, akikről a regény szól. De mindezek ellenére egy pszichológust keress fel.
2023. márc. 1. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!