Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gyomorideg mitől?

Gyomorideg mitől?

Figyelt kérdés
Nincsen különösebben semmi nagy probléma az életemben, napközben nagyon jól elvagyok, ha egyedül vagyok sem érzem magam rosszul, van párkapcsolatom, munka miatt és távolság miatt nem találkozunk mindennap, de heti 2-3 napot mindig. Este viszont mihelyst elvégzem az esti dolgokat, lefekszem még kicsit olvasni, videókat nézni..és nem tudom miért, de olyan gyomoridegem van, nem érzem jól magam, nemtudom megmondani mi, de nagyon rossz, és nemtudom ez mitől, ezt hogy kéne kezelni, nem volt ilyen velem még. Volt már valaki így, és hogyan tudtátok kezelni?
2023. febr. 26. 23:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? No vagy férfi? Gyerek téma aktuális lehet e? Mi az, amit úgy erzel ilyenkor, hogy hiányzik az életedből?
2023. febr. 26. 23:32
 2/3 A kérdező kommentje:
20 vagyok, lány, és hát a baráti beszélgetéseket, találkákat hiányolom őszintén. Ez ennyire befolyásolná így a hangulatom, hogy amikor nem gondolok erre is így jön ki rajtam?
2023. febr. 27. 08:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Reggel gyomoridegre ébredek.Még egy gondolat se hagyta el a fejem. Na az mitől? Tipikus szorongásos tünet amúgy.
2023. febr. 27. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!