Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek gyomorideg ellen?

Mit tegyek gyomorideg ellen?

Figyelt kérdés

Generalizált szorongásom van, és eléggé rámegy a gyomromra, folyton összeszorul, és hányingerem van.

Ez ellen mit tudnék tenni?

Holnap suli, és csak szerdán jutok el újra pszichológushoz, addig jól esne valami segítség.

2023. jan. 8. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi okozza a szorongást?
2023. jan. 8. 20:10
 2/7 A kérdező kommentje:

Minden, szó szerint mindenre rástresszelek:( most főképp az, hogy félek, hogy nem alszok este az idegességtől.

2023. jan. 8. 20:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is elég sokat stresszelek eléggé feszengek megkéne találni mi az ami kikapcsol megnyugtat kicsit próbálj ellazulni ki üríteni tudatod ,tudom nehéz mikor valamin stresszel folyton ember de valahogy kikell tudni kapcsolni.
2023. jan. 8. 20:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi ideje jársz a pszichológushoz? Relaxáló módszereket, légzéstechnikákat, autogén tréninget kellene tanulnod, youtube-ról is lehet. De a figyelemelterelés is jó egy vidám filmmel, pörgős zenével.
2023. jan. 8. 20:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyenkor nézek egy animációs mesét, vagy az egyik kedvenc filmem, de inkább a mese. Nekem is minden a gyomromra megy rá, átérzem a problémát.

Segíthet még esetleg nyugtató zene, vagy csak youtube vidókat nézegetni, mostanában engem az is megnyugtat, ha itt GYIK-en hülye kérdéseket nézek és írtó jókat nevetek.

Ha nem tudok aludni, van egy elalvást segítő videó, azt szoktam elindítani és arra elalszok, ha érdekel elküldöm privát üzenetben. És még MagneB6-ot ajánlok, én is azt szedem, hasznos, illetve segíthet a kamilla vagy zöld tea is, vagy a langyos tej egy tk. cukorral, sokan ettől pikk-pakk elalszanak.

2023. jan. 8. 20:53
 6/7 A kérdező kommentje:

Jó reggelt:)

Nem nagyon aludtam este, de próbáltam legalább pihenni, szóval 50-50 fáradt vagyok.

Köszönöm a segítséget, elfogadok még válaszokat, kinek mi segít ilyenkor 💞

2023. jan. 9. 07:00
 7/7 anonim ***** válasza:
50%
Tart esti programot magadnak :D! Bármilyen rosszul is hangzik már1x válaszoltam amúgy neked de én mindent este lefekvés előtt fél órával órával kényelmesen elszívok 1 szivart vagy 1 cigit mellé iszok 1 bögre kakaót olvasgatok neten és teljesen kikapcsol persze nem híreket hanem ami érdekel! És nem 25 éves vagyok már.... próbáld meg
2023. jan. 9. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!