Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Úgy érzem h nincs más választá...

Úgy érzem h nincs más választásom mint az öngyilkosság! Éreztétek már ugyanezt?

Figyelt kérdés
Mármint élhetnék még pár évig, de minek? Mindenki lenéz, kicsúfol és kiröhög. Főleg ebben az elmaradott átkozott faluban. Van egy férfi aki azt hiszi hogy szerelmes vagyok belé, de ez nem igaz! Nem akarom már látni sem de mostanában ha valamiért ki kell mennem, mindig ő jön szembe velem. Nem vagyok szerelmes senkibe! Elegem van az emberekből, egész életemben csak csúfoltak. Nagyon rossz faluban lakni! Állandóan köszöngetni mint egy rabszolga. Hogy kéne nem összefutni vele? Nekem nem kell már sem ő sem senki. Azt hiszi hogy bele vagyok bolondulva!
2023. febr. 21. 21:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Ne menj ki az utcara
2023. febr. 21. 22:02
 2/12 anonim ***** válasza:
Mivel csúfolnak?
2023. febr. 21. 22:04
 3/12 A kérdező kommentje:
Tudod mivel? A currvák emelt fővel járkálnak a faluba! Én meg szégyelljem magam mert nem volt még senkim! Itt már az a szégyen aki rendes! Én szégyellem magam, a ribik meg nagy büszkén járnak, ez az igazság! Azt hiszik hogy ember hiányos vagyok.., de szeretet hiányos vagyok valójában! El vannak maradva falusiak, nagyon rossz itt lakni. Azt nézik meg hogy ki kövér meg ki sovány! Híztam- e vagy fogytam -e. Meg azt hiszik hogy ha nincs senkim. Akkor nem kellettem senkinek. De ez sem igaz! Nem találtam meg a lelki társamat ennyi! A pletykára vannak kiéhezve. Rólam nem tudnak pletykálni, ezért idegesek és inkább lebolondoznak egymás közt az asszonyok! Itt ez van, de már nagyon fárasztó!
2023. febr. 21. 22:50
 4/12 A kérdező kommentje:
Csak ne küldözzetek privátokat, nem akarok sem kíváncsiskodókat, sem ajánlatokat!!
2023. febr. 21. 23:09
 5/12 anonim ***** válasza:
54%

Annyira érződik, hogy utálod magad, és ez nem vonzó.

Sértettség, harag, düh van benned.

Sajnálom, hogy ilyen ostoba emberek között kell, hogy élj. Elköltözni esetleg, ha nem is most, de évek múlva nem tudnál?

A k*rvákkal ne foglalkozz, te sosem leszel az, viszont abban igazuk van, hogy nekik legalább van önbizalmuk. Ez hiányzik neked is.

Rólam is terjesztettek már elég sok mindent, de túléltem. Nagyon rosszul esett, de utólag már nem bánom, hogy ez történt. Tanultam belőle. Buta kislány voltam, most már legalább van önbizalmam.

Az öngyilkosság a tehetetlen embereké. Ne tedd meg kérlek!

2023. febr. 23. 01:39
 6/12 A kérdező kommentje:
Ez igaz, nincs önbizalmam. Fel kell építenem! Minden erőmmel ezen leszek. Épp most mondtam anyámnak, h azért is ki fogok öltözni egész nyáron. Anyámat is fel kell készítenem rá, mert ő is nagyon irigy rám! Nekem nem parancsol senki mostantól. A két nagy okos bátyám úgy mondta hogy "nem leszel szebb úgysem ha kifested magad." Saját családommal is harcolnom kell, nem csak a faluval. Nekem nincs mit szégyenlenem.
2023. febr. 23. 10:22
 7/12 A kérdező kommentje:
Már értem. Nincs önbizalmam, ezért a haragommal védekezek ha mások sértegetnek. Agresszióval. Azzal helyettesítem az önbizalom hiányomat.
2023. febr. 23. 10:49
 8/12 A kérdező kommentje:
"viszont abban igazuk van, hogy nekik legalább van önbizalmuk". Igen, igazuk van! Viszont nekem esélyem sem volt rá, hogy kiépítsek.. Több mint huszonöt évig azért küzdött a saját bátyám és az anyám hogy egy senkinek érezzem magam! De ezt ki hiszi el nekem? Senki sem. Mondjátok el nekem hogy mindeközben mikor volt rá időm hogy kiépítsem az önbizalmam?
2023. febr. 23. 11:20
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha ügyes vagy és van hozzá türelmed, akkor lesz önbizalmad!

A te helyedben én például nem várnék azzal, hogy mikor lesznek rendesebbek, kedvesebbek, megértőbbek az emberek, hanem cselekednék, a legjobb tudásom szerint. Lehet sok ember lenéz, de kit érdekel? A lelki gödörből sokszor egyedül jövünk ki...

2023. febr. 23. 18:08
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem lesznek kedvesebbek. Azt nem várom már. De nekem is van egy két ütőkártyám.
2023. febr. 23. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!