A “nem ezt érdemlem” miután valami sz@rt csinált az illető családon belül, tipikus nárcisztikus reakció?
Figyelt kérdés
Ugyanúgy laikusok véleményére vagyok kiváncsi, tudom hogy nem az én dolgom hogy diagnosztizáljak.
Közben napi több óra önsajnálat, temérdek cinizmus, látványos sírás, múlt felhozása 10x… ezek nárcisztikus tünetetek?
Lehetséges hogy egy családban 4-5 erősen ilyen viselkedésű ember legyen egyszerre?
2023. febr. 18. 08:37
1/3 anonim válasza:
Igen, rengeteg nárcisztikus szemelyiségjegy van. Rengeteg emberben van. Viszont ez még nem jelent személyiségzavart. Azt valóban szakember diagnosztizálhatja. Viszont a grandiózusok sosem mennek szakemberhez, mert szerintük nincs velük semmi baj, te vagy a túlérzékeny. Nagyon nehéz szétszálazni, elcsípni az egészet. Statisztikák is csak amiatt vannak, mert a szenvedő alany megy segítségért. Az ő történetei alapján lehet diagnosztizálni.
2/3 anonim válasza:
Igen anyam full ugyan ez nekem annyira elegem lett hogy forditottam a szitun es mostmar o kapja azokat amiket en kaptam nagyjabol bevalt ha egyedul van ha apam is ott van akkor legszivesebben bevernem a pofajukat mert egyszerre kezdenek ra mekkora egy rakas szar vagyok nelkuluk semmire nem vinnem
3/3 anonim válasza:
Lehetséges, nálunk igaz csak kettő van bár az is elég. Egy harmadik meg negyedik enyhébben, lehet hogy én is kicsit de nagyon enyhe lehet mert az érzelmi empátiám az egekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!