Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van olyan drog ami aljasabb...

Van olyan drog ami aljasabb és többet kivesz az emberből mint az amfetamin?

Figyelt kérdés
napi szintű használatnál

#amfetamin drog
2023. febr. 14. 16:26
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Nem kell leszűrni, meg kell inni magát a port is (fogyasztás előtt jól összekeverni). Abban van a hatóanyag, nem lehet kivonatolni. Ezért nem tesz jót a gyomornak, mert végülis favelelet eszünk por formájában. Egyébként szárazon is meg lehet enni és leöblíteni valamivel, de az úgy még rosszabb. Szóval ez a "tea készítés" a legjobban bevált fogyasztási mód.
2023. márc. 27. 19:37
 32/43 anonim ***** válasza:

Egy adaghoz kb. 2-3 dl víz.

Nekem a maláj volt a legerősebb amit próbáltam. Az még a kóla lecsúszóra is jó volt.

2023. márc. 27. 19:43
 33/43 A kérdező kommentje:

na akkor csak ér ér valamit!

nekem "lecsuszora"van rivotrilom meg frontinom!😅😀

mondjuk nem épp erre a célra írják,de jól jön akkor is😀

2023. márc. 27. 19:53
 34/43 anonim ***** válasza:
Persze ér valamit, de hosszútávon ugyanúgy függőséget okoz és a mellékhatások miatt nekem pl már élvezhetetlen volt. Sokáig nem is kísérleteztem vele. Alkalmi rekreációs szernek elmegy, de folyamatos használat mellett több a negatív oldala mint a pozitív. (mondjuk ez minden szerre igaz)
2023. márc. 27. 20:10
 35/43 anonim ***** válasza:

Ez fedi a valóságot? Mert ez esetben nem túl biztató :D

“Akut mellékhatásai között találjuk a hányingert, a viszketést, az izzadást, a szájszárazságot, a székrekedést, a megnövekedett vizeletmennyiséget és az étvágytalanságot. Hosszú távú használata testsúlycsökkenést, anorexiát, álmatlanságot és bőrbarnulást okozhat. Néhány fogyasztó „kratompszichózis”-ról is beszámolt hallucinációk, érzékcsalódások és súlyos zavarodottság formájában.

A kratom függőséget okoz. Egy tanulmány szerint a hosszú távú (hat hónap vagy hosszabb) használók 50%-a súlyos elvonási tüneteket tapasztalt, például ellenségességet, agressziót, érzelmi ingadozásokat, fájdalomérzetet az izmokban és a csontokban, továbbá végtagrángásokat; 80%-a azoknak, akik megpróbáltak leszokni, képtelen volt rá."

2023. márc. 27. 20:16
 36/43 anonim ***** válasza:
Igen, valóban függőséget okoz és tipikus ópiátos elvonási tünetei vannak, de azért nem kell démonizálni. Ez nem heroin. Illetve ami még fontos, az a mértékletesség! Mondjuk én általában a szedatív hatásra mentem rá és párszor sikerült is túltolni. Volt hogy okádtam tőle egész éjjel. De ez nyilván nem a szer hibája.
2023. márc. 27. 20:43
 37/43 A kérdező kommentje:

12grammot vettem magamhoz belőle elsőre(ha jól emlékszem valaki kérte hogy írjam majd le milyen)

nos az előéletem miatt szinte biztos voltam benne hogy nem sokat ér,úgy is lett!😀

munka után vagyok fáradtan alapból, kicsit beálmosodtam talán,ami belegondolva nagy szó mert régen 8mg frontinnal tudtam aludni csak, ez a szám ma már 3 mg hálistennek de most úgy érzem tudnék egyet aludni!😀

2023. márc. 31. 17:24
 38/43 A kérdező kommentje:

szóval egy délutáni fél órás leszusszanáshoz jó!

bár pont nem ezt a flesst kerestem sok köze nincs a gyorshoz

2023. márc. 31. 17:25
 39/43 A kérdező kommentje:
1-2grammot még rámentem érdekes most pörgetett meg egy kicsit jobban meg kis libidó pedig azt írták tompul az ember a mennyiség növelésével
2023. márc. 31. 19:19
 40/43 anonim ***** válasza:

igen, köszi, én kértem a beszámolót! :))

Kiváncsi vagyok a nap hátralevő részére is :D

2023. márc. 31. 21:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!