Drogokról le lehet szokni végleg? (kokain, speed, mdma, lsd)
Ne ess vissza. Kerj segitseget. Itt hiaba kerdezoskodsz, ha nem mesz el elvonora. Mellesleg amikor jon az inger, hogy ujra hasznald, akkor is menj vissza a dokijaidhoz. Ezt tudod tenni.
Legjobb baratom 4 adag (korhazban, betegseg miatt kapott) morfium utan 5 evig szokott le. Ugyhogy mas szereknel kosd fel a gatyadat.
Igen, így van ahogy a 3 írja. Maga a függőség, a szenvedélybetegség "magja" megmarad - de sokan kibírják, hogy nem nyúlnak újra szerhez.
Keress más, hasznos függőséget. Pl. sport, futás, bicajozás, vagy mondjuk nyelvtanulás. :)
Ha el tudod hagyni egyedül, akkor nem kell befekvős segítség.
Terápiásat keress hozzá.
Nekem nagyon ritka, kizárólag füvezésben kimerülő drogozást javasoltak a mostaniak helyett.
Nekem sokat segített Máté Gábor: A sóvárgás démona című könyve.
A drogos öngyógyítást próbál csinálni: fájdalomcsillapítást. A szorongást, az öngyűlölet csökkenteni. Ha ezekkel terápiában tud valami enyhülést, feldolgozást elérni, akkor több az esélye. Nekem akkor volt legkevésbé igényem a saját függősségeimre (nem drog), amikor hasonló korú fiatalokkal voltam egy vidám táborban.
Ha egyedül nem sikerül, próbáld máshogy, segítséggel, pl.
Nekem azt mondták, hogy csak Anonim Alkoholista csoport van ott.
Te milyen ellátáshoz jutottál a Nyírőben?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!