Volt már, hogy valaki aki nagyon narkó függő volt, sikerült megváltoznia és letette?
Sajnos a férjem intenzíven fogyaszt amfetamint, metamfetamint és füvet. Rengetegszer megígérte, hogy leteszi, de nem tudta. Segíteni akartam rajta, ezért nem váltam el, mert gondoltam akkor elveszett ember lesz.
önszántából sikerült leállnia , de csak 3 hónapra, ekkor terhes is lettem. Utána megint elkezdte, hiába mondtam neki, hogy elválok, mert már nem bírom tovább. Azt mondta, hogy nem fog hazudni, nem tud anélkül élni és néha ugyis fogja fogyasztani. Önszántából nem akart menni kezelésre, ezért nem találtam más megoldást, elvitettem a szülei segítségével. beinjekciózva, lekötözve kezelésre. Mikor elvitték, már annyira nem is ellenkezett, érezte, hogy segitségre van szüksége.
Abban reménykedtem, ha hazajön és addig megszületik a kisbabánk, mert most 31 hetes kismama vagyok, akkor ésha megváltozik? Kb fél évet kell ott lennie. Kérlek, mondjátok, hogy volt olyan aki már letette a drogokat! Nem hiszem el, hogy valakinek az fontosabb, mint a családja!
Ha ő is akarja, akkor tudnak rajta segíteni. Te most ne idegeskedj ezen, mert nagyon erős vagy, és példaértékű, hogy így kibírtad.
De ha ezek után sem segít rajta semmi, akkor a gyereknek is jobb, ha nem egy drogos "neveli". Sajnos akkor muszáj lesz elengedned. Egyenlőre pedig reménykedni tudsz.
sok érdekes info: [link]
keresd ki, hogy te most hol vagy ebben a folyamatban, és meg fogod találni a választ arra, hogy lesz e vége ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!