Szerintetek normális az hogy tesóm körül ugrálják mert letette a jogsit?
Ha nekem meg van egy ellen vetésem az ellen hogy mindig csak Ő a központ akkor meg kapok 2 pofont.
Szerintem nem normális dolog. Mert ugyanolyan értékű ember vagyok én is meg a másik tesóm is.
Én már nem is örülök neki, pedig még ezelőtt 1 órával mikor mondta, nagyon boldog voltam.
Annyit mondtam : "én is örülök neki hogy megkapta a jogsit, de azért nem kellene minket sem elnyomni"
Erre kaptam 2 pofont. Tesóm meg röhögött.
WoW!! Azta!! Letette a jogsit! Én már évekkel azelőtt tudtam motorozni, hogy letettem volna elsőre a jogsit. A párom dettó tudott vezetni, elsőre letette a jogsit... sőt az egész családnak van jogsija (kivéve a 2 éves unokaöccsöt).
Komolyan mondom, ez kész röhej, mi vagyunk a hihetetlen család! Sőt még a suliban sincs olyan, akinek ne lenne jogsija...
Szerintem hívj ki hozzátok pszichológust, el lenne egy darabig! 20/L
"Szerintem hívj ki hozzátok pszichológust, el lenne egy darabig! 20/L"
Bunkó,Biztos ilyen újjgazdag k*cs*g vagy. Az olyan emberektől mit lehet várni?? Tudod nincs mindenkinek arra pénze hogy még azelőtt mielőtt a jogsit le tegye már motorral hajtson mint a vad b*rom.
Meg mi ennek is nagyon örültünk. Csak anyujék túl lőttek a célon
Tudod mint vadbarom kemény romettel száguldozok, 20 éves lány vagyok, és jelenleg arra sincs pénzem hogy benzint vegyek a nagy motoromba...
Az hogy évek alatt összekapartam annyit hogy legyen jogsim, más téma. A párom a távoli rokonoktól kapott rá, a családnak meg már megvan pár évtizede...
De közöd nem sok hozzá, csak vázoltam a helyzetet.
A pszichológust meg annak fényében írtam, ahogy te írtad ki a kérdést. Nézz magadba drágám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!