Szerintetek normális az hogy tesóm körül ugrálják mert letette a jogsit?
Figyelt kérdés
Ha nekem meg van egy ellen vetésem az ellen hogy mindig csak Ő a központ akkor meg kapok 2 pofont.
Szerintem nem normális dolog. Mert ugyanolyan értékű ember vagyok én is meg a másik tesóm is.
Én már nem is örülök neki, pedig még ezelőtt 1 órával mikor mondta, nagyon boldog voltam.
Annyit mondtam : "én is örülök neki hogy megkapta a jogsit, de azért nem kellene minket sem elnyomni"
Erre kaptam 2 pofont. Tesóm meg röhögött.
2011. febr. 15. 14:02
11/14 anonim válasza:
az első vagyok, én mindenem saját erőből értem el! a jogsimat albérlet mellett... és a házamra is egyedűl gyűjtöttem össze!!! nincs lehetetlen csak tehetetlen!!!
12/14 anonim válasza:
Ez így van,Te is ugyanolyan értékű ember vagy.Itt nem a jogsiról van szó.Nem kell magadat kevesebbnek érezned,még akkor is,ha látszólag úgy bánnak veled,lesz majd,aki megbecsül.Én is voltam már elnyomva,ez csak egy átmeneti állapot,fel a fejjel!
13/14 tetris válasza:
Én nem igazán értek itt valamit. Azért képeltek fel, mert azt mondtad, hogy ne nyomjanak el? Ezért nem "jár" felpofozás. Itt valami másnak is kellett történnie, ami nincs leírva.
14/14 anonim válasza:
micsoda elnyomás,amiért gratuláltak a tesódnak,hogy meglett a jogsija.Lázadj csak. Hány éves vagy? Mert ne csodálkozz,hogy gyerekként kezelnek ha úgy is viselkedsz! Bár a pofon nem volt jogos,de ha állandóan így rinyálsz mindenen akkor még az is lehet,hogy a szüleidnek elege lett a hisztiből és azért kaptad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!