Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális az hogy...

Szerintetek normális az hogy tesóm körül ugrálják mert letette a jogsit?

Figyelt kérdés

Ha nekem meg van egy ellen vetésem az ellen hogy mindig csak Ő a központ akkor meg kapok 2 pofont.

Szerintem nem normális dolog. Mert ugyanolyan értékű ember vagyok én is meg a másik tesóm is.

Én már nem is örülök neki, pedig még ezelőtt 1 órával mikor mondta, nagyon boldog voltam.

Annyit mondtam : "én is örülök neki hogy megkapta a jogsit, de azért nem kellene minket sem elnyomni"

Erre kaptam 2 pofont. Tesóm meg röhögött.

2011. febr. 15. 14:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
55%
az első vagyok, én mindenem saját erőből értem el! a jogsimat albérlet mellett... és a házamra is egyedűl gyűjtöttem össze!!! nincs lehetetlen csak tehetetlen!!!
2011. febr. 15. 14:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez így van,Te is ugyanolyan értékű ember vagy.Itt nem a jogsiról van szó.Nem kell magadat kevesebbnek érezned,még akkor is,ha látszólag úgy bánnak veled,lesz majd,aki megbecsül.Én is voltam már elnyomva,ez csak egy átmeneti állapot,fel a fejjel!
2011. febr. 15. 15:25
 13/14 tetris ***** válasza:
Én nem igazán értek itt valamit. Azért képeltek fel, mert azt mondtad, hogy ne nyomjanak el? Ezért nem "jár" felpofozás. Itt valami másnak is kellett történnie, ami nincs leírva.
2011. febr. 15. 15:46
 14/14 anonim ***** válasza:
micsoda elnyomás,amiért gratuláltak a tesódnak,hogy meglett a jogsija.Lázadj csak. Hány éves vagy? Mert ne csodálkozz,hogy gyerekként kezelnek ha úgy is viselkedsz! Bár a pofon nem volt jogos,de ha állandóan így rinyálsz mindenen akkor még az is lehet,hogy a szüleidnek elege lett a hisztiből és azért kaptad.
2011. febr. 15. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!