Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van olyan drog ami aljasabb...

Van olyan drog ami aljasabb és többet kivesz az emberből mint az amfetamin?

Figyelt kérdés
napi szintű használatnál

#amfetamin drog
2023. febr. 14. 16:26
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
most toltom a leghosszabb pihim a 15 év alatt februar 10 ota tisztán ez a legtobb eddig,de keresem az emberibb alternativákat most megnézem majd a kratom növényt hátha valami ócska kis flesst dob azért
2023. márc. 27. 17:46
 22/43 anonim ***** válasza:
Kratommal vigyázz! Elég komoly függőséget tud okozni, mellékhatásokról nem is beszélve.
2023. márc. 27. 17:48
 23/43 A kérdező kommentje:

igen?ezek után gondolod?😀15 év sp nem elég komoly függőség?😀

szóval tök mindegy már csak valami átváltás kéne normálisabb dolgokra mert ilyenkor ha sokáig nincs semmi elkezdek vedelni

tudsz mondani a kratomról pár szót?

van valami hasonlósága a hatásának a speedhez?

2023. márc. 27. 18:38
 24/43 anonim ***** válasza:

Kérdező, grat az eddigi tisztuláshoz és kitartás a továbbiakhoz.

Majd oszd meg velünk a tapasztalataidat a kratomról. Nekem fogalmam sincs, milyen, nem is akarom kipróbálni, de a piánál csak jobb lehet :D

2023. márc. 27. 18:45
 25/43 A kérdező kommentje:

én is így vagyok vele!😀

undorítónak tartom az alkoholt attól függetlenül hogy szeretem féreg cucc🤢

köszi majd megírom ha beintéztem😁bár ha a flesse nem hajaz kicsit se a speedhez lehet nem is érdekel,még olvasgatok utána!

2023. márc. 27. 18:55
 26/43 anonim ***** válasza:
Kisebb mennyiségben stimulál, viszont egy bizonyos dózis felett eléggé le tud szedálni, jellegzetes ópiát-szerű hatása van. A gyomornak nem igazán tesz jót, főleg rendszeres használatnál. Az elfogyasztása sem egyszerű, elég kellemetlen íze van. Érdemes citromleves főzetet készíteni belőle és úgy meginni.
2023. márc. 27. 18:59
 27/43 A kérdező kommentje:

fogyasztottam már el kellemetlenebb dolgokat!😁😂✌️

az nem jó ha a gyomornan nem jó mert a vodka meg a speed zabálása már taccsra vágta,de azt olvastam a májnak segít,az meg sose baj!

és le kell főzni mint egy teát?vagy egyáltalán milyen formában veszem meg?

2023. márc. 27. 19:03
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
Ez ilyen összetört "levél por" gyakorlatilag. Fajtánként éltető erősségű, de kb 3-6g kell a stimuláló hatáshoz, efölött már szedál. Nem főzni kell, hanem 60 fokos vízzel leönteni, citromlevet és opcionálisan cukrot is lehet hozzátenni. Aztán ha lehűlt, húzóra meginni, mert tényleg gyomorforgató íze van.
2023. márc. 27. 19:19
 29/43 A kérdező kommentje:

hát meg leszűrni utána gondolom😁

gomoat néztem ott árulják azon belül is a fehéret mondták vagy te tudod melyik a legütősebb?

2023. márc. 27. 19:28
 30/43 A kérdező kommentje:
mennyi vízzel öntsem le?akkor gondolom ne egy literrel!😅
2023. márc. 27. 19:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!