Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak, nem bírom tovább?

Mit csináljak, nem bírom tovább?

Figyelt kérdés

Teljesen kikeszultem. 18 éves vagyok, még előttem állt volna az élet. Egy éve semmi bajom nem volt, versenyszerűen sportoltam, az volt a mindenem, az egyetlen dolog az életemben ami örömet okozott. De lett egy súlyos betegségem, ami gyógyíthatatlan és nagyon gyenge vagyok. Elfaradok attól ha fel kell vennem a nadragomat vagy egyszerűen csak kikelni az ágyból. Teljesen depressziós vagyok. Nem bírok csinálni semmit. Elegem lett az életből. Az orvos csak széttárja a kezét, hiszen ő felírt gyógyszert de az egyáltalán nem használ, még új tüneteim is jönnek elő tőle. Senki nem tud segíteni. 140-re megy fel a pulzusom ha orvoshoz kell menni, félek mindegyiktől. És nem mondanak semmi értelmeset, elküldenek úgy ahogy jöttem. Bármennyi pénzt dugok a seggük alá a magánrendelésen, akkor se mondanak semmit, nem segítenek, elintéznek 5 perc alatt és kész.

Én csak szeretném visszakapni a régi életemet, szeretnék sportolni, mozgalmasan élni. Ha 50 éves lennék lehet hogy belenyugodnék abba hogy már nem lesz semmi a régi, de 18 évesen képtelen vagyok.

Eddig soha nem fordult meg a fejemben az öngyilkosság, de most már igen. De amilyen béna vagyok úgyse tudnék belehalni. Teljesen felesleges vagyok, csak a terhére mindnekinek, barátaim sincsenek, egyáltalán senkim sincsen.

Ne mondjátok hogy majd pszichológus segít, nem segített.

2023. febr. 7. 11:24
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves hogy itt valaki a covid vakcinára szeretné az egészet visszavezetni, valószínűleg nem olvastad végig hogy én mentálisan szenvedek és jelenleg nem érdekelnek az összeesküvés elméletek. Mennyivel lesz jobb, ha kimondjuk hogy az oltástól van? Semennyivel
2023. febr. 10. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!