Mit csináljak, nem bírom tovább?
Teljesen kikeszultem. 18 éves vagyok, még előttem állt volna az élet. Egy éve semmi bajom nem volt, versenyszerűen sportoltam, az volt a mindenem, az egyetlen dolog az életemben ami örömet okozott. De lett egy súlyos betegségem, ami gyógyíthatatlan és nagyon gyenge vagyok. Elfaradok attól ha fel kell vennem a nadragomat vagy egyszerűen csak kikelni az ágyból. Teljesen depressziós vagyok. Nem bírok csinálni semmit. Elegem lett az életből. Az orvos csak széttárja a kezét, hiszen ő felírt gyógyszert de az egyáltalán nem használ, még új tüneteim is jönnek elő tőle. Senki nem tud segíteni. 140-re megy fel a pulzusom ha orvoshoz kell menni, félek mindegyiktől. És nem mondanak semmi értelmeset, elküldenek úgy ahogy jöttem. Bármennyi pénzt dugok a seggük alá a magánrendelésen, akkor se mondanak semmit, nem segítenek, elintéznek 5 perc alatt és kész.
Én csak szeretném visszakapni a régi életemet, szeretnék sportolni, mozgalmasan élni. Ha 50 éves lennék lehet hogy belenyugodnék abba hogy már nem lesz semmi a régi, de 18 évesen képtelen vagyok.
Eddig soha nem fordult meg a fejemben az öngyilkosság, de most már igen. De amilyen béna vagyok úgyse tudnék belehalni. Teljesen felesleges vagyok, csak a terhére mindnekinek, barátaim sincsenek, egyáltalán senkim sincsen.
Ne mondjátok hogy majd pszichológus segít, nem segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!