Nem bírom tovább. Bipoláris vagyok. Mit csináljak ?
Csak te tudsz kilépni ebből a szörnyedvényből.
Fokozatosan csökkentsd le nullára a pszichiátriai gyógyszereid, mert azok is ártalmasak. Sok a mellék hatásuk.
Felejtsd el ezt a bipoláris izét.
Csak saját magad nyírod ki ezzel.
Döntsd el hogy normális leszel.
Törődj magaddal!
Járj el sétálni, kezdj el sportolni fokozatosan!
Aludj eleget!
Egyél rendesen tápláló ételeket!
Ha stresszel valaki a környezetedben, akkor léptesd le. Költözz el ha szükséges.
Ha van valami fizikai betegséged, gyógyítsd meg, vagy gyógyítasd meg.
Amikor kicsit jobban vagy beszélgess el újra a barátaiddal akiket elhanyagoltál. Érdeklődj hogy megy az életük, ne pedig panaszkodj.
Ez az út vissza az életbe.
Szia.
Én abszolút megértelek, mert hasonlóképp vagyok, annyi különbséggel, hogy nekem már munkám sincs emiatt :(
Kb.1 éve szenvedek, egyre rosszabb, nem bírok elaludni, csak akkor ha megiszok egy-két sört vagy ha veszek be altatót. De nem akarok rászokni egyikre se, sajnos a sörözés már így is rendszeres :(
Reggel meg alig tudok felkelni, és mindig lelkifurdalásom van, hogy megint eltelt úgy egy nap, hogy ugyanott tartok.
Épp ma határoztam el, hogy vhogy megpróbálok változtatni, így nem mehet tovább.
Nekem például a séta szokott segíteni, ha rá tudom venni magam. Estefelé, ha ivás helyett kimegyek, utána sokkal jobban érzem magam.
Próbálj meg Te is fokozatosan, mindennap egy picit pozitívabbnak lenni, gondolj arra, hogy már az is csodálatos dolog, hogy élsz. Amikor pedig nagyon lehangolt vagy, menj ki sétálni, hacsak egy 20 percet, az is sokat jelent.
Rengeteg erőt kívánok, és kitartás :)
Meg tudjuk csinálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!