Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Csak én szeretek így eltűnni...

Csak én szeretek így eltűnni mindenhonnan egy időre?

Figyelt kérdés
Sokszor érzem azt a késztetést hogy le akarom törölni magam a közosségi feluletekrol egy idore, vagy deaktivalom a fiokom, snapchaten, facebookon, instán. Csak nekem felüdülés egy kicsit távol lenni a közösségi médiától?
2023. jan. 29. 15:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen
2023. jan. 29. 16:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Teljesen megértelek. Én kb 5 éve töröltem le magamat mindenhol és sokkal jobban érzem magamat.
2023. jan. 29. 16:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, de csak akkor töröld le magad, ha nem bírod korlátozni magad. Engem tönkre tett a FB, 9gag, Reddit stb. Most már csak nyugis dolgokat nézek, és nagyon limitáltan használom őket. Kb. heti 1x, max. 15 perc.

Ha a telefon is akadályoz ebben, akkor itt egy érdekes vidi:

[link]

2023. jan. 29. 16:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Facebookon összesen 2 híroldal van belikeolva, meg 50 tematikus, mint például esküvői, kismama, vagy egyéb (vicces videós) csoportok/oldalak. Mást nem is szoktam nézni, semmi olyat, ami felzaklatna, vagy ilyesmi.

80 ismerősöm van vissza jelölve.

Nekem ez tökéletesen elég is.

Instán csak tematikus oldalaim vannak visszajelölve, pl parfümös, esküvői, gyermeknevelős/pszichológiai, öszesen vagy 25 oldal. És 5 ismerősöm van rajta bejelölve.

Szerintem nem vagyok függő, de azért el sem zárom magam. Szerintem az egyensúly a fontos.

2023. jan. 29. 16:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Én augusztus végétől november végéig inaktiváltam a Facebook fiókom. Sokkal jobban éreztem akkor magam.
2023. jan. 29. 16:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!