Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen mentális betegségem...

Milyen mentális betegségem lehet az alábbi tünetek alapján?

Figyelt kérdés

- A nagyon kicsattanó, kiegyensúlyozott és a teljesen magányos, depresszív, sötét gondolatokkal tűzdelt ciklusok váltják egymást, egy ciklus kb 2-7 napos (hangulatingadozás)

- Szorongás alaptalanul pl. minden nap gyomorgörccsel megyek be arra a munkahelyre, amit szeretek és a társaság is jó, kb 1-2 óra alatt feloldódom, de előtte valamiért mégis feszült vagyok, általában hétfőnként jelentkezik ez.

- Néha random a legapróbb dolgokon is tudok sírni, amit utólag sokszor nem értek. Akár egy rossz álom is annyira mély érzéseket hagy bennem, hogy másnap többször elsírom magam.

- Párkapcsolatban nem szeretem, ha nem úgy vannak a dolgok, ahogy én gondolom, talán kontrollmániának hívnám. Meg elég törődésigényes is vagyok, ami nem jó.

2023. jan. 23. 16:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a múltadról is írj, mert lehet, ott a titok nyitja.

Feltételezem, lány vagy. Mi a helyzet otthon?

2023. jan. 23. 16:29
 2/3 anonim ***** válasza:
29%
Gyenge jellem.
2023. jan. 23. 18:00
 3/3 evimeri ***** válasza:
Ez lehet mániás depresszió is. De erre csak szakember tud pontos választ adni.
2023. jan. 24. 16:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!