Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Betegségektöl való félelmet...

Betegségektöl való félelmet hogyan lehet legyözni?

Figyelt kérdés

Mindenféle betegségtöl félek, mindenre (is) van otthon gyógyszerem. Ha valahol köhint valaki, én már koronásnak érzem magam, kivagyok. Állandó társam a táskámban egy lázmérö, vérnyomásmérö, véroxigénszintmérö. Mindegyiket naponta 3-4 alkalommal használom is. Minden lehetetlen betegséget diagnosztizálok magamon. Koronavírusos 10x voltam, valójában egyszer se. Oltások beadása után vérrögöket diagnosztizáltam magamnak. Sajnos odaáig jutottam, hogy a testem képes a tüneteket produkálni. Ha valaki köhög mellettem, nekem pár perc múlva fáj a torkom, oltás után foltokat láttam mert azt olvastam hogy a vérrög tünete.

Ma éppen “influenzás vagyok” reggel óta az ágyból dolgozom, mérem a lázam hátha elindul felfelé, fújom az orrom pedig nem jön semmi. Egy néni köhögött mögöttem tegnap a sorban, innen jön. Iszom a neocitrant is, be van tárazva 10 dobozzal. Havonta 1 doboz biztos hogy elfogy pedig az orvosom szerint valójában beteg 2 alkalommal vagyok évente.

Hogyan lehet ebböl kigyógyulni? Egyedül nekem van ilyen defektes betegségem?

2023. jan. 19. 12:18
 1/2 anonim ***** válasza:
2023. jan. 19. 12:24
 2/2 anonim ***** válasza:

"Hogyan lehet ebböl kigyógyulni? Egyedül nekem van ilyen defektes betegségem?"

Lelki háttere van, pszichológus.

2023. jan. 19. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!