Volt már aki le tudta győzni véglegesen a betegségektől való félelmét?
A helyzet az hogy 32 éves nő lennék, és egész fiatal korom óta gyötör kisebb-nagyobb megszakításokkal ez a "betegség".
Ha bármilyen panaszom lesz, egyből a netet kezdem bújni, és természetesen valami halálos betegséget diagnosztizálok magamon.
Ha eljutok vele orvoshoz, sokszor azt is megkérdőjelezem valóban úgy van-e amit mondd.
Ha valahol olvasom hogy egy fiatal betegségben hunyt el, egyből elkap a pánik. Nem tudok úrrá lenni rajta.
Gyógyszert csak végső megoldásként szednék, szerintem ezen saját magamnak kellene túl lépnem.
Épp ezért szívesen beszélgetnék hasonló helyzetben lévő emberekkel.
Hát ez már egy jó hónapja fennálló dolog. Voltam orvosnál is természetesen.
De igazából nem állapitottak meg semmit. 😊
Mondjuk nem is épp hasfájás, inkább olyan diszkomfort érzés.
Csak találgatás volt, beszedtem ilyen-olyan gyógyszert de nem lett jobb. 😊
Jelenleg nincs ötletem mit tehetnék még, talán visszamegyek a háziorvoshoz.
Ha valamivel igazán lefoglalom magam, alig veszem észre.
De egész nap mégse pöröghetek, azt nem bírnám. 😊
Az a baj, ha elmegyek orvoshoz átmetelig megnyugtat de kis idő elteltével már kombinálok hogy lehet csak nem vette észre, vagy fél vállról vette a panaszaimat.
És megint kezdődik előröl.
Amúgy változtatni az étkezésen nem rossz ötlet, mert a gyomromnak az csak jót tenne, főleg a stresszelés mellett.
Köszi a tippet. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!