Könnyen, véglegesen elengedek embereket?
Van egy olyan tulajdonságom, hogy könnyen, véglegesen soha többet nem állok szóba emberekkel, akár a saját családtagjaimmal se! Pl apám 14 éves koromban lebukott előttem a szeretőjével és soha többet nem álltam szóba vele. Elmentem mellette az utcán. Ennek már 20 éve! 59 éves de nem láttam azóta se. Úgy döntöttem hogy trágya ember és ilyennel nem beszélek. Vagy a 3 éves koromtól legjobb barátomról 10 éve megtudtam hogy komolyan kábítószerezik. Nekem ez nem fér bele és soha többet nem beszéltem vele. Ha megláttam az utcán csak előre néztem mintha ott se lenne, mintha süket lennék. Vagy a barátnőm akivel 8 évig voltam együtt megcsalt engem. Már a házasságot terveztük de október óta mindenhol letiltottam, nem állok szóba vele. Megszűnt létezni számomra.
Minden olyan ember aki tesz ellenem valamit vagy az én erkölcsömbe nem férő dolgot tesz, azt egyszerűen elfelejtem mintha sose lett volna. A rémisztő számomra, hogy semmi bűntudatot, sajnálatot, bánatot, haragot nem érzek irántuk. Egyszerűen “megszüntetem” őket a fejemben.
Milyen mentális zavar lehet ez? Ha az egyáltalán?
Ha nem így csinálod,megbolondulsz!
Húgom drogos barátja őt többször is elverte,állítólag meg is akarta ölni!
Próbáltam többször segíteni húgomnak,nem lehet!Évek óta nem beszélünk,nem vagyok kíváncsi rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!