Hogyan győzzem le az orvosoktól/betegségektől való félelmem?
Félek a betegségektől, félek attól ha elmegyek egy orvoshoz valamit észrevenne nálam ami gyógyíthatatlan és sosem jönnék ki többet.
Nem szeretnék fiatalok meghalni, de tudom, hogy csak kevés dolgot tudnak igazàn gyógyítani.
Ha orvoshoz megyek két évente egyszer akkor is teljesen ideges vagyok, lever a víz, elkezd verni a szívem, legszívesebben kirohannék a világból, csak ne keljen bemennem.
Nem rég jártam üzemorvosnál, és ő is teljesen hülyének nézett, mondtam neki, hogy ideges vagyok, erre azt válaszolta, hogy de hát engem nem fog bántani senki. Nem tudom elmagyarázni senkinek mi a problémám. Mit csináljak? Valaki adjon tanácsat hogyan küzdjem ezt le :(
L
#2 "de sajnos itt még nem tart a tudomány :("
A tudomány már régen itt tart! Úgy nevezik, hogy mélylélektani terápia, csak ne orvosi rendelőben keresd, mert ott valóban nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!