Éjféltől este 8-ig aludtam. Fél órat voltam napközben ébren. Ketilepttel. Olanzapinnal ugyanez volt. Legkisebb adagokkal.
A többi gyógyszerem is szedál, de közel sem ennyire. Lamolep, Tiapridal, Pregabalin.
Lamolepet általában akkor adnak ha már semmilyen más szer nem hatásos. Erős szer, ahogy a másik kettő is.
Esetleg ki kérhetnéd egy másik orvos szakvéleményét is. Hátha valójában nincs is szükséged ezekre mindre.
Szükséges a másik orvos szerint is.
Lamolepnek nincs mellékhatása. Ez gyenge szer. Depressziós epizódra javasolják. Mániás epizódra önmagában kevés. Ezért szokták kombinálni más gyógyszerrel. Szerintem a Leponex nevű gyógyszerrel kevered.
Pregabalin nem elhagyható. Mellette is erős a szorongásom. Függőség már kialakult.
Tiapridal helyett lehetne más. De minden más jobban kiüt. Ez viszont nem eléggé hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!