A barátaim gyógyszerellenesek, mit tegyek? Igazuk van? Depressziós vagyok
"Függőséget okoznak és egészségtelenek a test számára. Ezek az érvek."
Ok...és nekik van valamilyen mentális problémájuk,szedtek gyógyszert hosszabb távon?
Van igazság abban amit mondanak,csak hát kívülállóként mindig könnyű megoldani más problémáját.Ésszerűen használva próbáld ki a gyógyszereket,ha szükségesnek érzed/érzi az orvos.
Saját tapasztalatom az,hogy amikor pánikrohamom van(leggyakrabban éjszaka)akkor általában beveszek egy frontint,és segít lenyugodni,visszaaludni.De van,hogy hamar elmúlik,és nem kell gyógyszer.Nem vagyok függő,mellékhatást sem érzek.Arra azért figyelek,hogy ne minden nap vegyem be,meg kell tanulni legalább részben elviselni a rohamokat,rossz érzéseket,és akkor ki lehet hagyni egy-egy napot,vagy csak kisebb adagot bevenni,így nem alakul ki függőség.Persze millió fajta gyógyszer van,én most csak arról tudok nyilatkozni.
Sportba,munkába,bármilyen tevékenységbe való belemerülés segíthet elterelni a problémákról a figyelmet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!