Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kóros, ha csak 2x-es gyorsítás...

Kóros, ha csak 2x-es gyorsítással tudok figyelemmel végignézni online előadásokat?

Figyelt kérdés
A normál tempómál egy mondtra is alig bírok figyelni, nem bírom kivárni a végét, elkalandozom, vissza kell tekernem. Emellett nagyon nehezen megy az olvasás, ideges leszek ha valaki lassanbeszél. Nem bírok a tanulásra fókuszálni, ha tanulok is, akkor is kell valami alapzaj

2023. jan. 1. 14:16
 1/3 anonim ***** válasza:
20%
Lehetséges, hogy van valami zavar, de ha megtanultál vele élni, akkor szerintem nem nagy gond. Ha nehézségeid vannak, menj el pszichológushoz.
2023. jan. 1. 15:23
 2/3 anonim ***** válasza:
47%

Hát nekem is volt olyan előadóm...

Lehet, hogy eltér az átlagtól, de ettől még nem feltétlenül baj. A felsoroltak között van, ami lehet tényleg kellemetlenség. Gondold meg, hogy súlyos-e annyira, hogy megérje valamit tenni - mert azért tenni valamit elég macerás, hosszadalmas lehet, ha gyógyszerrel próbálnak segíteni, annak mellékhatásai lehetnek. De megérheti. Te tudod, mennyire akadályoznak ezek az eltérések az életviteledben.

2023. jan. 1. 16:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is 1,25-1,5 ösen szoktam hallgatni a podcastokat, pont ezért. 2xes csak a nagyon lassúaknál.
2023. jan. 29. 22:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!