Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Menekülök magamtól, magánytól....

Menekülök magamtól, magánytól. Holnapi nap kudarc lesz. Mit tegyek? 18F

Figyelt kérdés

Tavaly december 31én volt egy öngyilkossági kísérletem. Kudarcba fulladt.

Az volt az újévi fogadalmam vérző kezekkel kijózanodva hogy oké,a 2021 december 31 egy magányos este volt de a 2022 dec31én koccintani fogok valakivel. Hát nem sikerült.

Igen, idén azért sokat fejlődtem. Annyira, hogy nyáron már sikerült barátkoznom, de a nagy távolság miatt sajnos kudarcba fulladt. Találkoztam is vele, ez egy 2021essel énemhez képest hihetetlen.

De realitás... Sajnos a holnap szilvesztert is egyedül töltöm ami nagyon rosszul esik mert borzalmasan magányos vagyok, annyira hogy csak a boltba beszélek egy nap, az is annyi hogy jó napot, köszönöm, viszlát.

Elfogok holnap utazni nagyon messzire, én nem akarok itthon sírni megint és bepiálni és megölni magam. Nagyon magányos vagyok.

2022. dec. 30. 21:14
 1/10 anonim ***** válasza:
36%
Itt biztosan találsz olyat, akivel irkálhatsz.
2022. dec. 30. 21:24
 2/10 A kérdező kommentje:
Annak örülnék 🥰
2022. dec. 30. 21:26
 3/10 anonim ***** válasza:
80%

😀

Azt nem mondom, hogy majd én tartom benned a lelket, mert kisgyerekre vigyázok holnap. A szülők mennek buliba, én meg a kutyák miatt úgyis maradok, úgyhogy minden szemem a gyereken lesz. Meg valószínűleg nem is egy ilyen anyukád korosztály kell neked társalogni.

2022. dec. 30. 21:31
 4/10 anonim válasza:
64%
Kérdező! Nekem írhatsz.
2022. dec. 30. 21:35
 5/10 A kérdező kommentje:
Kedvesek vagytok. Az elhatározás végleges ma véget vetek szörnyű magányos életemnek
2022. dec. 31. 11:13
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
2022. dec. 31. 13:48
 7/10 anonim válasza:
0%

Hasonlóan érzek mint te, de mégis azt mondom hogy nem kéne megölnöd magad!

Lehet hogy hihetetlenül hangzik de van értelme az életednek, hiszen nem véletlenül nem haltál meg tavaly! Ember ne légy már hülye, annyi mindent kihagynál! Higgy nekem a dolgok változnak! Ha barátokat szeretnél akkor nekem is nyugodtan írhatsz!

2022. dec. 31. 18:20
 8/10 anonim válasza:
0%
Haho élsz még?
2023. jan. 1. 01:42
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Hát te nem vagy kicsit sem férfi kérdező.

Nekem sose volt barátnőm ... és gyakorlatilag sosem találkozok egy baráttal sem ... legfeljebb Messenger-en váltok szót jó néhány emberrel.

És én így se tartom magam magányosnak ... ilyen egy férfi :'D ... aki az érzelmeivel nem saját magát taszítja ki.

2023. jan. 1. 21:57
 10/10 anonim válasza:
Szia! Írtam privátot.
2023. jan. 2. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!