Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Baromi nagy izgulas ellen mit...

Baromi nagy izgulas ellen mit lehet tenni? Vizsgán (lent)

Figyelt kérdés

Eléggé izgulos vagyok.

Vizsgaidőszakom van és most a legutóbbi 2 vizsganal úgy jártam hogy majd be....tam.

Annyira fájt a hasam h végig arra koncentráltam h hogy bírjam ki azt az órát... És nem tudtam magára a vizsgára koncentrálni annyira csikart a hasam.

Előtte mentem a WC-re semmi igazából utána sem de vizsga alatt annyira kellett h egész végig azon gondolkoztam h kéreckedjek ki, de közben meg nem akartam kimenni mert tök ciki másrészt meg tudtam is a vizsgát és akartam is írni de annyira izgultam közben is hogy jót írjak, eszembe jusson, férjek bele az időbe hogy egyszerűen nem a feladatra koncentráltam... Végig "morgott" a hasam.

Nincs erre valami gyógyszer? hogy tudjak a vizsgára figyelni ne arra h be ne...

2022. dec. 16. 19:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Ja, pattogsz itt rendesen. Nézz is utána, hogy ki az aki kicsi korod óta így pattog neked, hogy ilyen rettegést rakott beléd a legapróbb hülyeségtől is. Mert ha csak egyszer arra gondolnál, hogy megtanultál mindent amit kellett, de mégis olyan kérdés lesz amire nem tudod a választ, akkor mégis mi a rosseb történik? Mi a legrosszabb ami történhet? Beadsz egy üres lapot? Szerinted ilyen még nem volt a világtörténelem során? Lesz egy egyesed? Akkor nem csak neked, amiről neked nem beszélt a tanár, azt a többiek sem tudhatják, vagyis sok egyes lesz. Majd a következő jobb lesz. Amúgy az ilyen embereknél mint te is vagy, elég irritáló, hogy f.sol mint a macska, de aki segíteni akar neked használható és jó tanácsokkal, azokkal meg kaffogsz, mint ha még elnézést kellene kérniük tőled. Mondom, gondold végig, honnan hozod ezt. Valaki olyan lesz, aki otthon pattog, élesben meg összef.ssa magát. Na, vele rendezd, hogy fejezze be az idióta viselkedését, ne stresszeljen téged a hülyeségével.
2022. dec. 18. 04:21
 12/15 A kérdező kommentje:

Sok 1es nem lesz mert ketten vagyunk abból a tárgyból

És igenis féltem tőle hogy üres lapot adok be

2022. dec. 18. 11:14
 13/15 anonim ***** válasza:
De a félelmeidet kell megoldanod. Ha ez így marad, egész életedben egyre több helyzetben fog így reagálni a tested. Megvárod, míg az utcára sem mersz majd kimenni? Miért vagy ennyire kritikus magaddal? A lehetetlent (nem tudod megoldani azt amiről sosem hallottál) nem lehet megoldani. Meg kellene tanítanod magaddal, attól, hogy valami nem sikerül, nem dől össze a világ. Elesel, felállsz, újra nekimész. És nem tragédia, hogy nem nyílegyenesen értél célba. De nem kell az utat végigrettegned, akár mosolyoghatsz is egyet. De erre rá kell tanítanod magadat.
2022. dec. 18. 11:22
 14/15 anonim ***** válasza:
41%
A jógáról, az autogén tréningről, meg a mindfulnessről meg ne mondd, hogy nem segít, láthatólag egyiket sem próbáltad, valami tornaórával kevered őket. Inkább olvasgass utána, hátha elkezd érdekelni.
2022. dec. 18. 11:26
 15/15 anonim ***** válasza:
39%
Valamint: adott témakört (amit nem értesz) sok forrásból nézd meg, lehet hogy Youtube-n is bemutatják-megoldják stb.
2022. dec. 18. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!