Baromi nagy izgulas ellen mit lehet tenni? Vizsgán (lent)
Eléggé izgulos vagyok.
Vizsgaidőszakom van és most a legutóbbi 2 vizsganal úgy jártam hogy majd be....tam.
Annyira fájt a hasam h végig arra koncentráltam h hogy bírjam ki azt az órát... És nem tudtam magára a vizsgára koncentrálni annyira csikart a hasam.
Előtte mentem a WC-re semmi igazából utána sem de vizsga alatt annyira kellett h egész végig azon gondolkoztam h kéreckedjek ki, de közben meg nem akartam kimenni mert tök ciki másrészt meg tudtam is a vizsgát és akartam is írni de annyira izgultam közben is hogy jót írjak, eszembe jusson, férjek bele az időbe hogy egyszerűen nem a feladatra koncentráltam... Végig "morgott" a hasam.
Nincs erre valami gyógyszer? hogy tudjak a vizsgára figyelni ne arra h be ne...
#1 nincs nekem arra időm h vizsga előtt én ott tornzásgassak
Örülök, hogy még át tudom olvasni az anyagot
#2 Az a gond hogy én mondanám magamnak hogy menni fog, tanultam ... De pont ezzel volt a gond(legutóbb) hogy ez a tanár olyan hogy nem 1x előfordul nála hogy olyat kérdez amit nem vettünk...
És most is inkább azon aggódtam hogy eltudjam kezdeni, ne üresen adjam be, akkor is ha sokat készültem mert tudtam hogy nála az nem jelent semmit.
Vizsga közben meg azon agyaltam hogy jól csinálom e ugyanis nem vettük, és kaptam egy megoldást felsőbb évesketől ami közel nem biztos hogy jó (ők úgy dolgozták ki maguktól) szóval izgultam h eszembe jusson minden, legyen rá időm, ne számoljam el és még jó is legyen az a levezetés amit küldtek. Illetve ahogy nekem ki volt dolgozva azt le tudtam írni, de az hogy jó e a kidolgozás azt nem tudja aki küldte sem meg én sem.
Jó és hogy készüljek fel ha olyan feladatok vannak amiket nem vettünk????
Én leirtam szóról szóra (számról számra) amit kaptam megoldás...ami vagy jó vagy nem de inkább nem (mert akitől kaptam ok sem vették sajnos.)
(Neten is kerestem már megoldást)
A feladatokkal kapcsolatosan: a témakörben keress neten, nézz youtube videókat vagy bármi, lehet hogy "több magyarázat jobban megérteti veled" az anyagrészt stb.
Más ötletem nincs, amit a stresszkezelésre javasoltam, kapásból elvetetted. Egyébként nem torna lett volna.
a torna meg a jóga számomra nem megoldás....
én még óra előtt át szoktam nézni nem kezdek el ott a terem előtt még tornázni.
Mindfulness vagy autogén tréning mióta "torna" vagy "jóga"? Semminek se nézel utána és úgy állítasz dolgokat...
Írtam a tanulást illetően is valamit, azt is hiába, sajnos.
Minden javaslat le van pattintva, "egyik se segít" számodra, akkor menj pszichológushoz és panaszold el neki ezeket, vagy ha - nem lelkileg hanem gyógyszerekkel akarod kezeltetni - pszichiáterhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!