Melyik a jobb a börtön vagy az öngyilkosság?
Figyelt kérdés
2022. dec. 15. 23:33
21/27 anonim válasza:
Miből gondolod?? (19es vagyok)
23/27 anonim válasza:
Haha az a durva hogy én is gondolkodtam már azon hogy akik börtönben vannak, nekik legalább nem kell azon gondolkodniuk hogy mihez kezdjenek az életben… Pedig en no vagyok.
24/27 anonim válasza:
Honnan szeded ezt a böri dolgot, miért lennél ott? 18évesen elég sötét jövőkép! Amúgy lehetsz hajléktalanszálló is ha nem tart el senki, nem csak börtönben. Vagy munkásszállón ha mégis dolgozol csak kevés a béred.
Melyik a jobb, vagyis kevésbé rossz, az attól függ, mit követsz el, és mennyit lennél bent, illetve hiszel-e a halál utáni életben
26/27 anonim válasza:
Hát tedd fel magadnak a kérdést:így mennél el,hogy alig csináltál vmit? nem ítélem az öngyilkosokat,mert nekem is vannak hasonló gondolataim.Addig viszont nem akarok elmenni,amíg nem rendeztem mindent,hogy ne legyen megbánás.Ha nagyon kell költöz el otthonról,járj dolgozni,hogy addig se legyél otthon.Max aludni,utánna egyből menni.A börtön nem jó hely.Igazából bezáratnád magadat beteg emberek közé,skikhez képest a családod lehet még jó is ezzel a mércével nézve.Inkább menj el,gondold végig a helyzetedet.Tanulni sosem késő.Ha viszont tényleg másnincs,gyűjtsed a pénzt és húzz el,hogy még többé halani se haljanak rólad.Nehéz az biztos
27/27 anonim válasza:
Inkább Jobb az öngyilkosság mint a börtön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!