Börtön vagy inkább Öngyilkosság?
Sajnos a családba Börtönbe kell vonulnia valakinek.... Nagyon elszánt az ongyilkossagra! Sajnos a betegsége miatt is kerül Börtönbe.... Kérek mindenkit ne itelje el senki a családtagom mert nem tudja mi is történt! És nem kel az sem hogy biztos kisebbségi stb nem nem az!!!
Kérdésem lenne hogy mivel lehetne befolyásolni hogy ne tegyen semmi hülyeséget.... És hogy bírja ki azt az xy időt... Annyira csak nem lehet szőrnyű a Börtön ahogy olvasgattam is és mondtam neki... De hiába azt mondta nem megy végez magával
(1) Nem büntethető, aki a cselekményt az elmeműködés olyan kóros állapotában – így különösen elmebetegségben, gyengeelméjűségben, szellemi leépülésben, tudatzavarban vagy személyiségzavarban – követi el, amely képtelenné teszi a cselekmény következményeinek felismerésére vagy arra, hogy e felismerésnek megfelelően cselekedjék.
(2) A büntetés korlátlanul enyhíthető, ha az elmeműködés kóros állapota az elkövetőt korlátozza a cselekmény következményeinek felismerésében vagy abban, hogy e felismerésnek megfelelően cselekedjék.
Szia 7 es nem tudok írni privit nekem nem jelzi ezt a funkciót!
Hogy miért kellene ülnie? Csalásért és 2 évet kB ebből nem jött le neki a kedvezmény meg semmi... Semmi durva dolgot nem tett igazából csak a hazugságait miatt került ide mert beteges hazudozó is sajan... Sok más betegsége melett.... Igazából már nem is tudom mit kellene csinálnom vele... Az előző t amit belinkeltem azt azért linkeltem hogy megtalaltam hogy az ilyen enyhítő Körülmény lehet de ne tudom hol lehet ezt jelezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!