Miért mondhatta azt a pszichológusnő, hogy nem vállal el?
Én sajnos azok közé tartozom, akiknek sajnos nem mondta azt a pszichológus, hogy nem vállalja. Alapból evészavarral mentem, de sok más problémám is volt, amik miatt részben volt az evészavarom. Nagyon sokat rontott nálam, kb. 3 éve volt, nem sokat javultam, de azóta már pszichológushoz se merek fordulni.
Nagyjából a 10. alkalmon volt, hogy megkérdezte, hogy amúgy minek járok ide, mert úgy érzi, hogy nem akarok semmin se változtatni. Amiket tanácsolt, azok az egyek kevesebbet, egyek mást voltak, amikkel én hónapok óta próbálkoztam magamtól is, ami miatt folyamatosan csalódtam magamba és folyamatosan rosszul éreztem magam emiatt. Közben otthon is bajok voltak, magányos voltam, folyamatosan veszekedés volt csak otthon, nem kaptam segítséget, támogatást. Így nagyon fájt, hogy valaki, akinek fizetek, hogy segítsen, szintén cserben hagy, sőt lecseszésnek tűnt.
Ha az elején megmondta volna, hogy nem vállal vagy a témában jártasabb szakemberhez küld, akkor sokkal jobban jártam volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!