Miért mondhatta azt a pszichológusnő, hogy nem vállal el?
"Javasolt mást?"
Nem, egyszerűen lerázott és kész, egyáltalán nem is törekedett a korrektség látszatára sem.
Közölte, hogy az okát nem mondja meg, viszlát?
Honnan szedted ezt a nőt?
(Ki tud a legcsekélyebb mértékben is értelmes választ adni arra, hogy vajon mi lehetett az a nyomós ok, ami miatt töröl(tet)ni kellett a 13-asra adott kommentemet, miszerint legalább hazudott volna valami hihetőt a pszichológus? Én nem!)
Pszichológus vagyok és igen, néha itt ütöm el az unalmasabb perceim :)
Nem tudom miért cselekedett így a kolléga, de ennyi alapján nekem sem tetszik a dolog, nem tartom professzionálisnak ezt az elutasítást. Én ha nem szeretnék valakit vállalni akkor megmondom, hogy jelenleg más, nálam az adott témában kompetensebb szakembert javaslok és mindig küldök nekik ajánlásokat javasolt szakemberekről vagy pár tippet, hogy merre induljanak el. Ahogy a kolléga tette, elég rossz érzést keltene bennem is.
Az elutasitasnak számos oka lehet: nem érzem magam hitelesnek vagy kompetensnek a témában, idő és kapacitáshiány, személyes faktorok (pl az ügyfél emlékeztet valakire, vagy nem érzem jól magam vele, vagy nem ragad meg a téma). Vagy például idén sok párkapcsolatos téma volt és novemberre kicsit belefáradtam, így többet onnantól nem vállaltam ilyen témát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!