Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szorongás szinte egésznap?

Szorongás szinte egésznap?

Figyelt kérdés

Kíván ebbe vagy kijárt ebben a cipőben?

Voltam már ebben, és több hónapig nem jött ki most egy alkohol ivaszat után kijött megint...

Magas pulzus, gyomorgorcs, hasmenés, hasfájás, izomfeszules, testforróság mellkas karok stb, rossz közérzet.. egyszerűen.. nem jó !! :)

4 napja vagyok megint ebben..

Mit csináljak?????

Hogy elmuljon!!!! Végre mit ????? Valaki !!! Segítsen!!! Lehet ez végre valaha jó ? Most pont nem hiányzott ez az életembe..

dec. 29. 19:45
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Én is folyton szorongok... Ez van sajna
dec. 29. 19:51
 2/26 anonim ***** válasza:
74%

Nálam hullámokban jön. Hol jobb hol rosszabb. Mikor itthon vagyok nagyon ritkán fordul elő, hogy szorongjak, de ha mennem kell valahova akkor az összes tünet amit leírtál megvan. Próbálom terelni a figyelmem, de nem sokszor sikerül sajnos.

Mikor több hónapig nem jött elő miket csináltál? Lehet most is azt kéne amit akkor csináltál hátha segítene. Vagy egyszer csak elmúlt magától?

dec. 29. 20:05
 3/26 A kérdező kommentje:
4 hónapig tartott minden nap és egyszer csak elmúlt, persze mindent is tettem azért hogy elmuljon... De nem szedtem orvosi nyugtatokat. Annyira megvisel, mikor fog elmúlni most... Mikor ? :(
dec. 29. 20:08
 4/26 anonim ***** válasza:

A megoldás a teljes absztinencia.

Ha már legalább három hónapig tiszta leszel, akkor majd elkezd épülni a személyiséged.

A problémáid és az ezekkel járó szorongás még ekkor sem fog megszűnni, de már képes leszel elviselni ezt a terhet, így lassan elkezdheted felszámolni a valós problémáidat - mert már kellő szintre felerősödik az intellektusod!

dec. 29. 20:12
 5/26 anonim ***** válasza:
0%
Tekerj egy spanglit, ülj ki vele valami szép helyre aztán sz@rj a világra, ennyi a recept.
dec. 29. 20:21
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ne igyál. Szilveszterkor se, mert szemlátomást az hozza ki belőled a szorongást. A szorongásnak oka van, amit egy pszichoterápia hivatott felderíteni és elmulasztani.
dec. 29. 20:34
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező és mit érzel ilyenkor minden nap?Nehéz időket élek,stresszes vagyok.De kb 3 éve van stressz nagyon az életemben.Nem hinném,hogy most az jönne ki rajtam.En az a fajta vagyok hogy aaaaa,biztos nem.nekem semmi bajom.Egeszegugyi gondjaim lettek,és cigirol is leszoktam,szóval jól megkinzom most magam 😃Ha lepihenek,mint most,kis izom rangasok, lüktetesek vannak a labamban.Az is lehet stressz?Már tetaniara gondoltam...
dec. 29. 21:30
 8/26 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Utolsó, nekem is vannak ilyen izomrángások, lüktetések, lábfeszülés. Lehet kihat rá a stressz mert mikor nyugodtak a napjaim, akkor nem szokott ez lenni, de mikor stresszesebb vagyok akkor folyamatos.

dec. 29. 22:33
 9/26 A kérdező kommentje:
7-es, gyomorgorcsom van minden nap azóta, szívdobogás érzés már reggel úgy kelek hogy szorongok... Hasfájás magas pulzus vagy vérnyomás, rossz közérzet... Ilyenek.. én se cigiztem azota 5-6 napja.. szilveszterkor se iszok meg semmi.... Ezek után ...
dec. 30. 11:54
 10/26 anonim ***** válasza:
Gyógyszer és pszichoterápia. Előnyös, ha van pénzed magánra. Egyedül élsz?
dec. 30. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!