Szorongás szinte egésznap?
Kíván ebbe vagy kijárt ebben a cipőben?
Voltam már ebben, és több hónapig nem jött ki most egy alkohol ivaszat után kijött megint...
Magas pulzus, gyomorgorcs, hasmenés, hasfájás, izomfeszules, testforróság mellkas karok stb, rossz közérzet.. egyszerűen.. nem jó !! :)
4 napja vagyok megint ebben..
Mit csináljak?????
Hogy elmuljon!!!! Végre mit ????? Valaki !!! Segítsen!!! Lehet ez végre valaha jó ? Most pont nem hiányzott ez az életembe..
Nálam hullámokban jön. Hol jobb hol rosszabb. Mikor itthon vagyok nagyon ritkán fordul elő, hogy szorongjak, de ha mennem kell valahova akkor az összes tünet amit leírtál megvan. Próbálom terelni a figyelmem, de nem sokszor sikerül sajnos.
Mikor több hónapig nem jött elő miket csináltál? Lehet most is azt kéne amit akkor csináltál hátha segítene. Vagy egyszer csak elmúlt magától?
A megoldás a teljes absztinencia.
Ha már legalább három hónapig tiszta leszel, akkor majd elkezd épülni a személyiséged.
A problémáid és az ezekkel járó szorongás még ekkor sem fog megszűnni, de már képes leszel elviselni ezt a terhet, így lassan elkezdheted felszámolni a valós problémáidat - mert már kellő szintre felerősödik az intellektusod!
2-es vagyok.
Utolsó, nekem is vannak ilyen izomrángások, lüktetések, lábfeszülés. Lehet kihat rá a stressz mert mikor nyugodtak a napjaim, akkor nem szokott ez lenni, de mikor stresszesebb vagyok akkor folyamatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!