Pánikroham egésznapos szorongás miatt kaptam beutalót a pszichiátriára mi fog ott történni? Bent fognak fogni kezelés vagy megfigyelésre?
Elbeszélgetés, majd beszélgetős terápia, esetleg bogyó.
Ha komoly a baj, na akkor kell befeküdni.
Amúgy mi a ráktól szorongsz egész nap, fiatalon?
Én akkor mentem pszichiátriára, mikor már 2x mentem ki a vasútállomásra azzal, hogy a nyakamat a sínre teszem.
Beültem a váróba, mondtam hogy új vagyok, behívtak. Kitöltettek velem papírokat, ami a jelenlegi állapotomról kérdezett. Voltak ilyen általános kérdések és be kellett x-elni amit érzek. Utána beszélgetett velem a főorvos vagy ki hogy elmondjam mi a bajom. Kisírtam neki ott magam meg elpanaszkodtam mindent röviden és megállapították hogy mi bajom. 3-as tipusú krónikus depresszióm van. Ez főként a rossz gyerekkorom és az akkori rossz családi gondjaim miatt van. Azóta vannak jobb napjaim, de általában mindig depressziós vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!