Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pánikroham egésznapos szorongá...

Muffinka19 kérdése:

Pánikroham egésznapos szorongás miatt kaptam beutalót a pszichiátriára mi fog ott történni? Bent fognak fogni kezelés vagy megfigyelésre?

Figyelt kérdés
2019. júl. 28. 17:17
 1/5 anonim ***** válasza:
3%

Elbeszélgetés, majd beszélgetős terápia, esetleg bogyó.

Ha komoly a baj, na akkor kell befeküdni.

Amúgy mi a ráktól szorongsz egész nap, fiatalon?

2019. júl. 28. 17:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor mentem pszichiátriára, mikor már 2x mentem ki a vasútállomásra azzal, hogy a nyakamat a sínre teszem.

Beültem a váróba, mondtam hogy új vagyok, behívtak. Kitöltettek velem papírokat, ami a jelenlegi állapotomról kérdezett. Voltak ilyen általános kérdések és be kellett x-elni amit érzek. Utána beszélgetett velem a főorvos vagy ki hogy elmondjam mi a bajom. Kisírtam neki ott magam meg elpanaszkodtam mindent röviden és megállapították hogy mi bajom. 3-as tipusú krónikus depresszióm van. Ez főként a rossz gyerekkorom és az akkori rossz családi gondjaim miatt van. Azóta vannak jobb napjaim, de általában mindig depressziós vagyok.

2019. júl. 28. 17:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok. Pánikrohamom is van. Általában akkor, mikor egy fóbiámmal kerülök szembe.
2019. júl. 28. 17:43
 4/5 A kérdező kommentje:
és ilyenkor be kell feküdni vagy csak fel ír gyógyszert?
2019. júl. 28. 20:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak gyógyszert ír fel. Befektetni akkor szoktak, ha olyat mondasz neki, hogy most is megölnéd magad és ha hazamész meg is teszed. Szal vmi ilyesmi durva válasz kell hozzá, ami azt jelzi hogy ön és közveszélyes lehetsz.
2019. júl. 28. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!