Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbeteg lennék? A többi lent

Pánikbeteg lennék? A többi lent

Figyelt kérdés
Szóval a pszichiáter kevert szorongásos depresszív zavart állapított meg nálam, de ma reggel, is mennem kellett volna dolgozni, de nem tudtam mert nem voltam képes elhagyni a lakást pedig nem egyedül mentem volna. Annyira féltem, sírtam, és nem tudtam mitől. A gyomrom görcsbe, nehezen kapom a levegőt, szóval, teljesen megbénította. Volt már három alkalommal pánikroham ön a munkahelyemen, mert nem bírtam elviselni a sok stressz meg hogy folyton hajtottak. Teljesen kiborultam. Egy pár hónapig minden rendben volt, most újra előjött, teszem hozzá saját magam tettem le a gyógyszert. Mert úgy gondoltam már nincs rá szükségem. Mit tegyek? Nem tudom, teljesen döntésképtelen vagyok

2018. nov. 26. 10:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, ez pánik. Legjobb lenne eljönni arról a stresszes munkahelyről, vagy legalább kivenni 2 hét szabit. Ha ez nem megoldható, akkor kérj valami gyógyszert a piciátertől. Hosszú távon úgy tudsz meggyógyulni, ha megnyugszik az idegrendszered.
2018. nov. 26. 11:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2018. nov. 26. 11:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, ez pánik. Én is azt tanácsolom, amit az előző, hogy válts munkahelyet, vagy kérj rá gyógyszert a pszichiátertől, hogy el tudj járni dolgozni (nyugtató, antidepresszáns).
2018. nov. 26. 12:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Szedtem gyógyszert Xanax 0.25-öset, meg Scippa 15 mg-osat, de teljesen leszedált mindkettő, sokszor nem is voltam magamnál, zombi stílusban nyomtam. Letettem mert utólag annyira rosszul lettem, hogy felkelni sem bírtam napokig.
2018. nov. 26. 13:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Mindenkire másképp hatnak a gyógyszerek. Engem a Xanax nem szedál le, ezért ezt használom és nem rendszeresen, csak ha erős roham van, de már mások is mondták, hogy őket leszedálja.

Keress más hatóanyagú gyógyszert. Ez sajnos próbálgatós, mire kiderül, neked melyik válik be.

2018. nov. 26. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!