Pánikbeteg lennék?
29F vagyok, az utóbbi pár napban nem vagyok jól. Nem fáj semmim, de belülről rosszul érzem magam. Szédelgek, levertnek érzem magam, néha nehéz a levegő, a kezem gyenge és bénácskának érzem, megfeszül a testem időnként, azon veszem észre magam, hogy össze van szorítva a fogam.
Ez nem tart egész nap, hirtelen elmúlik majd újra előjön, de már pár napja így van. Azóta este nem tudok aludni, csak hajnalban.
Két éve volt már hasonló gyengeségem, akkor még a mellkasom is fájt a hónaljamnál, akkor voltam orvosnál, kivizsgáltak, de semmi eltérés nem volt. Azelőtt két évvel kezdődött, akkor nagyon megijedtem, azt hittem meghalok, akkor is kivizsgáltak és semmi. Tehát időközönként különböző tünetekkel előjön, de az állandó a levertség és nehéz levegő.
A munkám alatt szoktam stresszelni, de próbálom lazára venni.
Elég sokat gondolok arra, hogy mi van, ha meghalok. Ha random rosszul leszek, de nem érzem magam bánatosnak, vagy kedvtelennek, teljesen jól elnevetgélek egész nap és ez őszinte, nem megjátszott.
Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!