Kognitív viselkedésterapeuta ajánlás?
Kényszerbeteg vagyok, körülbelül 1 hónapja jelentkeztek a durvább tünetek, voltam már pszichológusnál, aki elküldött pszichiáterhez, aki nem indokolt gyógyszeres kezelést. A tünetek enyhültek, de sajnos alakultak ki újabbak, erősebbek. Főleg a meg nem történt dolgok beképzelése a problémám, illetve sokszor nem emlékszem dolgokra (pl. hogy megmostam e a kezemet).
Sokszor már a túlzott koncentráció miatt nem tudok figyelni a mindennapos, általános tevékenységeimre, ilyenkor pedig visszagondolva a legrosszabbat képzelem.
Hallottam erről a kognitív viselkedésterápiáról, van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban, vagy esetleg valami más módszer amit kipróbálhatnék, segítene?
Előre is köszi a válaszokat!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Csigó Katalint nem tudom elérni az interneten megtalálható elérhetőségek alapján. Valaki esetleg tudna segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!