Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szorongás szinte egésznap?

Szorongás szinte egésznap?

Figyelt kérdés

Kíván ebbe vagy kijárt ebben a cipőben?

Voltam már ebben, és több hónapig nem jött ki most egy alkohol ivaszat után kijött megint...

Magas pulzus, gyomorgorcs, hasmenés, hasfájás, izomfeszules, testforróság mellkas karok stb, rossz közérzet.. egyszerűen.. nem jó !! :)

4 napja vagyok megint ebben..

Mit csináljak?????

Hogy elmuljon!!!! Végre mit ????? Valaki !!! Segítsen!!! Lehet ez végre valaha jó ? Most pont nem hiányzott ez az életembe..

dec. 29. 19:45
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Anyukammal , pszichológushoz megyek 3-an.. gyógyszert nem szeretnék szedni .. bár nemtudom ... Max ilyen baszott gyengét szorongásra.. nem tudom mi lenne a legjobb... De inkább gyógyszer ellenes vagyok ilyen téren...
dec. 30. 12:27
 12/26 anonim ***** válasza:
Meglátod, mit mond a pszichológus. Ha megoldható gyógyszer nélkül is, akkor jó. De ha nem, akkor a gyógyszer is jobb a szorongásnál úgy, hogy idővel abba lehet hagyni.
dec. 30. 12:31
 13/26 A kérdező kommentje:
Csak legyek már jobban... Annyira nem hiányzott ez az életembe...
dec. 30. 12:34
 14/26 anonim ***** válasza:
Én már válaszoltam.. Egyenlőre én milgammat szedek,és magnerot.Ha a szív jó lesz holnap,estere bizony fogok szedni lexaurint amit kiirtak.Aztan elhagyom ha jobb lesz
dec. 30. 12:38
 15/26 A kérdező kommentje:
Izomfeszulese valakinek van ettol nyakba vállba karokba ami nagyon fájdalmas már?
dec. 30. 14:35
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
14 és vagyok .Épp beállt a nyakam.izom és az ideg is.
dec. 30. 16:45
 17/26 A kérdező kommentje:
És te mit érzel? Feszül? Fhu nekem nagyon rossz
dec. 30. 17:08
 18/26 anonim ***** válasza:

Kérdező írta:

"Ilyenek.. én se cigiztem azota 5-6 napja.. szilveszterkor se iszok meg semmi.... Ezek után ..."

Válasz:

Ó, hát rendszeresen megvan az alkohol és a nikotin is, ugye? Hát, így ne csodálkozz azon, hogy minden bajod van. A nikotin hatása egy hónap után kezdi elengedni az idegrendszeredet - feltéve, ha TELJESEN ABSZTINENS vagy! Az alkohol meg detto...

Miután rendesen elhagyod ezeket a sz@rokat - nos, akkor majd menj el belgyógyászhoz és neurológushoz, ha az említett testi tünetek továbbra is fennállnak!

A kivizsgálások által könnyen kiderülhet, hogy valamilyen anyagcserezavarod van, és arra már kaphatsz valamilyen hatásosabb kezelést. A vérnyomásoddal is gondok lehetnek, de modern gyógyszerekkel azt is meg tudják oldani.

Hidd el, az egy csodálatos életérzés, amikor a megfelelő gyógyszerektől elmúlnak az ember kínzó nyavalyái.

dec. 30. 17:30
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Konditermet ajánlom. Engem teljesen leköt és még izmos is leszek. Mindenki kedves, segítőkész ha kérdezek. Egy nap alatt két új haverom “edzős” társat találtam. És a csajok se rosszak. Jobb lesz az etvagyad hangulatod stb.

Es ezeket ugymondom hogy 6 eve szenvedek panikzavaros emetofobiába. De emelett meditalok is regota. Mostmar a frontin csokkentes fazisba vagyok. Szoval az edzést ajánlom.

dec. 30. 17:30
 20/26 A kérdező kommentje:
19 es, és jól vagy?
dec. 30. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!