Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szorongás szinte egésznap?

Szorongás szinte egésznap?

Figyelt kérdés

Kíván ebbe vagy kijárt ebben a cipőben?

Voltam már ebben, és több hónapig nem jött ki most egy alkohol ivaszat után kijött megint...

Magas pulzus, gyomorgorcs, hasmenés, hasfájás, izomfeszules, testforróság mellkas karok stb, rossz közérzet.. egyszerűen.. nem jó !! :)

4 napja vagyok megint ebben..

Mit csináljak?????

Hogy elmuljon!!!! Végre mit ????? Valaki !!! Segítsen!!! Lehet ez végre valaha jó ? Most pont nem hiányzott ez az életembe..

dec. 29. 19:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Hat figyelj jobban vagyok sokkal. Not az onbizalmam sok uj embert ismertem meg a terembe es jobban is nezek ki.

Minden szorongo embernek az legyen a celja hogy talalja meg miert szorong. Mi váltja ki. Talald meg magadba az okoz tedd rendbe az okot es elfog mulni. En nekem volt egy legjobb baratam altalanos suliba vegig legjobb baratok voltunk. Es most 8 ev utan ujra azok lettunk. Minden bajom elmult… nekem ez volt a kivalto ok. A frontint azert szedem mert a testem kivanja mivel hozza szokott de a lelkem nyugodt es bekes. Meg meditaltam egy masfel even keresztul hozza. Menni fog az de egy jo pszchiologus is tud segiteni feltarni a problemaid. Bar nekem ez az ut nem jott be.

dec. 31. 05:47
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Már több hónapja szorongok gyógyszerek szedése mellett. Pár napra alábbhagyott, majd visszatért. Nagyon nem jó...
dec. 31. 12:02
 23/26 anonim ***** válasza:
22es miben nyilvánul meg nálad a mindennapi szororongasaid?
dec. 31. 12:47
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Rossz alvás, étvágytalanság, rossz közérzet, előfordul hasmenés. Illetve érzek egy bizonytalan eredetű félelmet.
dec. 31. 13:12
 25/26 A kérdező kommentje:
21-es írtam privátban..
dec. 31. 13:19
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Edzés az nem rossz tanács. Egy valóban fárasztó súlyzós edzés nálam is csodákra képes.
jan. 1. 00:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!