Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lesz valami bajom ha hirtelen...

Lesz valami bajom ha hirtelen abbahagyom a xanax szedését? Már a durva elvonási tüneteken kívül

Figyelt kérdés

Régóta szedem, nagyjából 0,5-1 mg között naponta. Nem tesz jót, leszedál, csak mérges leszek tőle, viszont jól elaltat. A családból többen is szedik alváshoz…

Most úgy alakult hogy valószínű nem fogom tudni beszerezni, mert nincs a közelben a pszichiáter.

Elgondolkoztam hogy kipróbálhatnám hogy magamtól leteszem most így hirtelen… évek óta nem tudok nélküle elaludni

Jó ötlet, vagy bele fogok halni a pánikrohamba?

2022. dec. 7. 15:25
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Van pszichiáter, aki kezel a xanaxon kívül? A xanax meg a depressziót sem gyógyítja, arra antidepresszanst szoktak felirat.a xanax csak kísérő gyógyszer az első időszakban, amíg a szervezet hozzászokik az antidepihez, mivel az kezdetben fel is erősítheti a szorongást. Sürgősen keresnek egy pszichiáter, hogy állítsa be a gyogyszered és kezdj el pszichoterapiaba járni.
2023. okt. 7. 10:29
 32/36 anonim ***** válasza:
Csak az utazási lehetőségek lecsokkenese miatt lenne ptsd-d? Ez azért nem egy akkora trauma, ami miatt tartósan ilyen jellegű mentális problémaknak kellett volna kialakulni. Oké,a bezartsagtol mindenki bekerített, de már régen elmúlt a covid, szóval azóta teljesen más a helyzet. Valószínűleg valami más, gyermekkori trauma lehet emögött.
2023. okt. 7. 10:49
 33/36 A kérdező kommentje:

Csak az utazási lehetőségek lecsokkenese miatt lenne ptsd-d? Ez azért nem egy akkora trauma

Ha részletesen leírnám akkor az olyan hosszu poszt lenne amit senki nem olvasna el.

Eveken keresztül betegen szorongasos depressziosan csak annyi volt nekem hogy elutazhatok külföldre dolgozni meg világot látni.

2020 elején végre összejött volna az ami azelőtt évekig sosem, csak álmodtam róla.

Aztán tudjuk mi történt.

Mégis mennyi az eselye annak hogy egy ember legnagyobb vágyát napra pontosan a legrosszabbkor vágja el egy ilyen szürreális vírus?

Utána vesztettem rengeteg pénzt törölt járaton stb….

Nekem nem volt semmi masom, nincsenek barátaim, párom sosem volt és nem is lehet, csak ez volt nekem. És így megszűnt egyik napról a másikra

A “család” meg örül neki mert féltékeny nárcisztikus pöcsök.

Azóta vagyok ilyen állapotban

Sajnos jelenleg már nem fedezi a tb a kórházat, de a pszichiátriai osztálynál rosszabb helyet nem tudok elképzelni.

Most ott tartok hogy a nagyvilagi munkám után kb csak a mekibe leszek majd jó, csak jelenleg egy órát nem tudnék dolgozni nemhogy 8at.

Ilyen helyzetben nem nyírnának ki magát egy értelmes ember?

2023. nov. 6. 23:47
 34/36 anonim ***** válasza:
Te pszichiátriai beteg vagy?
2023. nov. 7. 00:50
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Hogy vagy kérdező azóta?
2023. nov. 27. 22:06
 36/36 anonim ***** válasza:
Nekem még a valeriana letétele is hozott komoly hangulatingadozásokat... Mindenki más. A XANAX viszont nagyon durva cucc, amennyire tudom. Éltem olyannal, akinek szednie kellett - aztán amint lehetett letette.
2023. nov. 28. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!