Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lesz valami bajom ha hirtelen...

Lesz valami bajom ha hirtelen abbahagyom a xanax szedését? Már a durva elvonási tüneteken kívül

Figyelt kérdés

Régóta szedem, nagyjából 0,5-1 mg között naponta. Nem tesz jót, leszedál, csak mérges leszek tőle, viszont jól elaltat. A családból többen is szedik alváshoz…

Most úgy alakult hogy valószínű nem fogom tudni beszerezni, mert nincs a közelben a pszichiáter.

Elgondolkoztam hogy kipróbálhatnám hogy magamtól leteszem most így hirtelen… évek óta nem tudok nélküle elaludni

Jó ötlet, vagy bele fogok halni a pánikrohamba?

2022. dec. 7. 15:25
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Hat nagyon rossz ötlet volt nem kiváltani, mert nagyon rosszul vagyok, vettem melatonint, de nem hat

A háziorvosnál kb 10 éve nem voltam

Úgy nez ki véglegesen raszoktam, muszáj lesz szednem tovább sajnos

Izzadok, dobog a szívem, remegek… pedig tényleg nem szedtem sokat

2022. dec. 9. 01:24
 12/36 anonim ***** válasza:
Szerintem ez inkább pánikroham lehet, nem az elhagyás okozta tünet.
2022. dec. 9. 15:09
 13/36 anonim ***** válasza:
ne távdiagnosztizáljuk. Kérdező, mindenképpen beszélj az orvosoddal és inkább váltsd ki a gyószert, minthogy rosszul legyél! Ezért sem szabad hirtelen abbahagyni, csak fokozatosan.
2022. dec. 9. 15:12
 14/36 anonim ***** válasza:
De írja, hogy nincs orvosa, akkor hiába írsz ilyeneket. Kérdés, hogy honnan van neki 10 éve gyógyszere, lehet kamu az egész kérdés amúgy..
2022. dec. 9. 15:45
 15/36 anonim ***** válasza:
Ha xanax-ot szed, akkor azt valaki csak felírta, a kisboltban nem lehet kapni.
2022. dec. 9. 15:56
 16/36 anonim válasza:
Ne eggyből hagyd abba, csak csökkentsd az adagot, vágd félbe azt a darabot amekkorát idáig szedtél
2022. dec. 28. 03:29
 17/36 anonim ***** válasza:

Na szeded azóta is?

Százezrekbe is kerülhet egy xanax elvonás, ha nem akarod hónapokig a poklot járni. A legtöbb ember Magyarországon inkább szedi, meg se próbálja lerakni akkor se ha szarul van tőle.

2023. okt. 5. 01:41
 18/36 A kérdező kommentje:
Muszáj szednem de legalább annyi a pozitívum hogy 4 év után is csak 0,5 mg kell egy nap. Néha picit több
2023. okt. 5. 11:00
 19/36 anonim ***** válasza:
De mit hittél, h lerakod nagyba úgy, h nem is érted, látod át mi ez az egész és akkor meglepődtél, h szarul lettél és ezért elkönyvelted, h muszáj szedned.
2023. okt. 5. 15:19
 20/36 anonim ***** válasza:
Na, ezért szorongok én inkább, minthogy rászokjak a xanaxra.
2023. okt. 5. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!