Lesz valami bajom ha hirtelen abbahagyom a xanax szedését? Már a durva elvonási tüneteken kívül
Régóta szedem, nagyjából 0,5-1 mg között naponta. Nem tesz jót, leszedál, csak mérges leszek tőle, viszont jól elaltat. A családból többen is szedik alváshoz…
Most úgy alakult hogy valószínű nem fogom tudni beszerezni, mert nincs a közelben a pszichiáter.
Elgondolkoztam hogy kipróbálhatnám hogy magamtól leteszem most így hirtelen… évek óta nem tudok nélküle elaludni
Jó ötlet, vagy bele fogok halni a pánikrohamba?
Nekem évekig voltak depresszióval egybekötött pánikrohamaim, pontosan 7!!! Évig
Inszomnia, sírógörcsök…. És nem tudtam hogy mi bajom van, természetessé vált
4 éve eljött az a pont hogy 4 óra fetrengés után sem tudtam aludni. Muszáj volt bevennem

De a gyógyszer annyire tönkrevág hosszú távon, h egy zombi roncs leszel. 0.5 esetén is.
A nyugtató méreg az idegrendszernek. Ideig jobban vagy, aztán meg szétcsesz.
Nézd nagyon furcsa az egész ami velem történt
Ahogy mondtam 7 kemény even keresztül voltak rohamaim, depresszióm.
Alig tudtam aludni
2019 végén(ami nekem tegnap volt) egyszerűen muszáj volt elkezdenem szedni
Aztán jött a covid, amit totál szétcseszte az addigi életem, képtelen vagyok a mai napig felfogni hogy van ilyen.
Azóta már más állapotban vagyok, ugyan a depressziós pánikrohamok elmúltak, viszont előjött ptsd, duhrohamok, és nem érzem az időt, az ágyból alig tudok kikelni és nyilván dolgozni képtelen vagyok
Eleve az a gond hogy utaznom kellett volna amit ugye a covid szétcseszett
Szóval muszáj szednem, kórházba nem tudok befekudni, családomnak is súlyos anyagi gondok, szóval segíteni nem tudnak
Meg ugye arról nem is beszélve hogy a “családomban” mindeki keményen pszichés beteg nyilván azért is lettem én is ilyen
Letenni azt jelenleg biztosan nem tudom

ptsd, duhrohamok, és nem érzem az időt, az ágyból alig tudok kikelni és nyilván dolgozni képtelen vagyok
Ezek részben vagy égészben lehetnek a Xanax-tól is.
De ez csak akkor tud kijönni ha volt előzmény, marpedig nekem annyi volt ami 50 másik embernek is elég lenne
Csak azt nem értem hogy miért pont a xanax miatt
Biztos vagyok benne hogy képtelen leszek letenni, egyszer megpróbáltam és olyan szarul meg sosem voltam előtte

Mondtam
Maga a covid elvette az utazást aztán 3 évig nem is lehetett normálisan
2020 március környéken kezdtek lejátszódni nagyon rossz emlékek a fejemben és azóta tartanak
Akkor állt le az idoerzekeles
Az anyámmal élek mert nyilván képtelen vagyok jelenleg önálló lenni. Előtte az voltam mikor jobban voltam
Egyre brutálisabb ő is, egyre jobban utáljuk egymást
Egy éve már kajára is alig van, de öt nem érdekli.
Többi 2-3 rokonom pszichopata.
Szóval ez a helyzet, vagyok én meg a xanax

Pszichés betegségre, mint pl. a személyiségzavar nem a xanax való.
Maga a xanax is okozhat a leirtakhoz hasonló tüneteket.
Rengeteg más ember van hasonló helyzetben. Van akinek rosszabb.
Van aki megoldja van aki tönkremegy.
Találj egy jó pszichiátert azaz első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!