Gáz, ha egy férfi elsírja magát a rengeteg hajtásban?
Figyelt kérdés
Rólam van szó. Egy elég nehéz egyetemi szakot vállaltam be, az egész szorgalmi időszak tele feladatokkal, most meg itt a vizsgaidőszak. Egy kicsit sok volt, s ma rám jött otthon a sírógörcs. Gáz ez? A váltáson is gondolkozom.2022. dec. 5. 19:33
3/7 anonim válasza:
De miért érzed soknak? Igazságtalan a rendszer? Az egyetem arról szól, hogy nem adják le amit kérdeznek és abból is túl sokat, tehát lehetetlen mindent tudni és így kell átmenni. Aki okos az csal. Akinek meg van hozzá segge az tanuljon.
4/7 anonim válasza:
Jogot fejeztem, magyar létemre szerbül (Szerbiában). Az ország legkeményebb jogi karán. Nem volt sétagalopp, sokszor sírtam, de ma már okleveles jogász vagyok (diplomirani pravnik). :)
Nem baj az, ha néha telesírjuk a kispárnánkat. Fel a fejjel és csak előre!
5/7 anonim válasza:
Sírni nem gáz, viszont szerintem ne add le a szakot!
6/7 anonim válasza:
Nem. Velem is volt már ilyen (bár én lány vagyok), szóval átérzem
7/7 A kérdező kommentje:
2 vizsgán túl vagyok. Megmondom őszintén, a vizsgaidőszak egy felüdülés. Bár 3 még vissza van.
2022. dec. 22. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!