Mennyire oké, ha férfiként a szerelmi ügyeimet inkább férfi pszichológussal beszélném meg?
Figyelt kérdés
Jártam egyszer online egy nőhöz, aki kicsit szerintem túlzottan nőcis volt, és ez engem irritált. Ezért nem akarok nőhöz járni.2022. dec. 1. 21:54
1/6 anonim válasza:
Megértelek. Én alapban semmiféle diplomás nőt nem kedvelek, mert azok többsége, a puncija miatt kapott diplomát.
2/6 anonim válasza:
#1 téged se az eszedért szeretnek, az is biztos.
3/6 anonim válasza:
1
Irigy vagy mi? És diplomád sincs, mert buta is vagy :D
4/6 anonim válasza:
Teljesen normális, ha azonos nemű pszichológus előtt jobban meg tudsz nyílni. Férfiból kicsit kevesebb van, de lehet találni.
5/6 anonim válasza:
Miért ne lenne oké? És miért számítana erről bárki más véleménye? Ha te így érzed jobban magad, akkor ilyen szempontok szerint válassz!
Ezt a videót nagyon ajánlom a témában - egy férfi pszichológustól:
6/6 anonim válasza:
Én kifejezetten fontosnak tartom, hogy azonos nemű terapeutát válasszunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!