Mit tegyek, ha a testvérem egy pszichopata?
Ismerős a dolog amit írsz amúgy.. nekem is hasonló a nővérem.. aztán ha elmondom valakinek hogy milyen akkor meg sír.. na mindegy..
Kérdés szüleitekkel jóban vagytok?? Van a családban olyan hogy vmit nem szabad mert kitör a balhé? Nem muszáj ezekre válaszolnod de ha igen akkor valszeg ez is az oka hogy tesód ilyen nem tud mit kezdeni evvel a dologgal.. ha a nővéred akkor meg féltékeny... nekem a tesóm azt mondta hogy jobb ha meg sem születtem volna.. meg hogy senki nem szeret.. evvel gondolom arra utalt hogy rá több pénz jutott volna meg figyelem ha én nem lennék...
de ez mát az ő dolga... az ő szegénységi bizonyítványa
10es voltam
Igen szerintem is inkább nárcisztikus de annak mindig van köze a pszichopátiához, nincsenek éles határok, állítólag minden rosszindulatú nárcisztikus piszichopata is.
Amit tudok tanácsolni hogy minél kevesebbet tudjon rólad. Legyél unalmas. Ne áruld el hova mész, mit csinálsz vagy ha muszáj válaszolni akkor mondj valami unalmasat hogy tanulsz vagy könyvtározol, érettségi előkészítőre mész. Ne mesélj magadról, ne tudja hogy mi érdekel,milyen dolgok fontosak neked, ne tudja hogy kik fontosak neked, kik a barátaid, ki tetszik neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!