Mit tegyek, ha a testvérem egy pszichopata?
Megszabadulni? Hány évesek vagytok?
Egy házban éltek? Tehát költözni sem tudtok?
Kommunikációdat kell fejlesztened, és a logikai érvelésed. Mindig megtalálni a hibát és a bakit abban amit mond. Aki hazudik, az annyit csinálja, hogy mindig hagy vakpontokat. Ha megtalálod, menekülőre fogja, vádaskodik, felháborodhat, stb. Ez a pszichológiai hadviselés, amiben nyugodtan helyt kell állnod.
Beszélj te is másokkal, hogy nem úgy volt, ahogy mondja, és elmondasz bármit, ha kérdeznek, de kéred őket, neked higgyenek.
Én nekem is volt ilyen a bátyámmal aki cseszegetett nagyon keményen, durván felülkerekedtem rajta, és bármit hazudik bárkinek, már mindenki tudja mi a helyzet. De ő egy nárcisztikus buta állat, nem egy pszicho.
Vidd vissza ahhoz a szakemberhez, aki ezzel diagnosztizálta.
Ja, hogy nincs ilyen, mert épp bemorcultál rá és a kettőtök közti konfliktust csak azzal tudod kezelni, hogy pszichiátriai kórképek neveit aggatod rá...?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!