Mitől van ez es miert? Szorongas?
25/N
5 éve meghalt apukám öngyilkos lett
Azóta kezdodott a hipochondriam ami a daganatoktol és a betegségektol való felelem harca folyt bennem
Azóta szultem.
Nem is volt ez rendszeres,nos kb 1 éve kezdodott a semmiből a napi szinten szorongas… folyton van gyomoridegem,fizikai tunetem stb. Családom tudja beszélünk is erről és nekem is jó erről beszélni. Voltam pszichologusnal/semmit sem ert.
Vettem könyveket stb,szervi bajom nincs. Verkepet megettem,pajzsmirigy stb..
Nos tudom h magamnak kellene ezt megoldani de hogyan? Sokat fogytam ami zavar amúgy is sovany állati vagyok. De ez a gyomorideg nem állapot. Mit javasoltok? Ti nektek mivel sikerül elkerülni már csak a negatív gondolatokat is?
#szarezigy
Ha teljesen elterelés a figyelmem semmi bajom de ha van 2percem egyből kezdodik már reggeli ébredéstol .. gyogyszert nem fogok szedni,nem azzal akarok gyógyulni. A helyes utat akarom járni mint régen.. :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!