Ki mit gondol rólam? Nyugodtan ítéljetek el:)
A környezetemben sokan bantottak mert szerintük túl vékony vagyok, különösen apamtol kaptam megjegyzéseket. Hiába kértem hogy hagyja abba, mert fáj, idegesít, nem tette, így egyértelmű a szituáció, hogy szándékosan bántott. Azóta kenyszeresen sokat eszek, hiába nem vagyok éhes. Többet is mutat a mérleg úgy 2 kilóval. De tudom jól, hogy ez több, mint amennyit a mérleg mutat, hiszen elviselhetetlen, ahogy kinezek, nagyon csúnya a vastag mind a combom, mind a karom és a lábam is. Azóta nem kapok megjegyzéseket. Bizonyára mindenki úgy hiszi mostmár minden rendben, elérték a céljukat. Hát r0hadtul nem:) én úgy éreztem jól magam, hogy fogyhatok, hogy vékonyabb lehetek, de ők ezt elvették tőlem így nincs értelme az életemnek. Meg akarok halni, amennyi energiaitalt csak tudok annyit megiszok egy nap, hátha egyszer elvisz a szivroham, ebben remenykedek. Néha pedig kiborulok, siroroham jön rám, és vagdosom a karjaimat. Ez mindig jó érzéssel tölt el, hogy láthatom a vérző, friss sebeimet, és a tudat, hogy megbuntettem magam, megnyugtató. Mondhatjátok, hogy csak elcsufitom magam, de ha már alapból ilyen ronda, dagadt vastag karjaim vannak, akkor már teljesen mindegy, mert ígyis ronda lennék;)
Röviden ennyi
"Néha pedig kiborulok, siroroham jön rám, és vagdosom a karjaimat. "
Egyszer vágjál tisztességesen mélyet, ne csak karcolgasd magad!
Vegyél rendes mérleget.
Nagyon sovány vagy. Ha egy-két kilót hízol az nem nagy szám és hamar lemegy. Hidd el azok nem is zsírok, hanem csak víz lehet.
Mobilodra tegyél fel olyan appot ami kiszámítja neked H a méreted alapján hány kilótól vagy sovány, normál és elhízott. Látni fogod, hogy 10 kilóval többen is soványnak tekinthető vagy.
Ha ilyen fiatal vagy, akkor igenis Normálisan és egészségesen élj. Mindenki megbánta hidd el. Volt aki belehalt. Volt aki felnőttkorára nem szülhetett, mert nem fejlődött ki a méhe. Volt akinek a csontjai nem nőrtek megfelelően és vagy 100 drága műtét is aligha tudott rajta segíteni.
Ne vagdosd magadat, mert azzal csak azt a benyomást mutatod H csak hisztis pics@ vagy. Senki nem fog komolyan venni.
Ha azt akarod H felfigyelnek a szüleid rád, akkor normálisan egyél és segíts nekik. Max egy szót sem szólsz hozzájuk és nem nézel a szemükbe soha.
Másnak sokkal több gondja, baja van az életben. Nekem is, de mégsem hisztizem ki a világnak. Mert a világ úgyis lesz@r és csak jobban elgancsol. Nincs kedvem folyton ellesni és a földön maradni az önsajnálatban. Nincs kedvem folyton a mély gödörbe esni és ott maradni.
Inkább ezerszer felállok és kimászok és ezerrel törekszem H ne essek el folyton és H ne essék sohase a gödörbe.
Amúgy mindenemet odaadnám H olyan bajaim legyenek, mint neked. Mert ez nem probléma, csak hiszti.
Negatív hiszti el senki semmit nem fog elérni. Te is csak elakarsu valamit érni. Pl. H a szüleid rendesek legyenek veled stb. Ha negatívan hisztizem, csak negativitast kapsz. Ha pozitívumot adsz, akkor hidd el, azt kapsz.
De inkább tanúlj és ne hisztizz ilyeneken. Úgyse hallsz meg, úgysem leszel öngyilok. Ha igen, akkor ezek után csak megkönnyebbűlnek ha nem leszel. Ezen gondolkozz már el!
Ha mahoista vagy akkor az apád gúnyolását is imádod. Tehát nem értem H akkor ezen miért hisztizel.
Nem tudom hány éves vagy. De ha jól érezte magad akkor inkább épít izmot.
Én is sokszor megkaptam a nagypapámtól hogy többet kéne ennem.(jó még most is)HA izmot építesz (tudom hogy lány vagy) akkor látják rajtad hogy te nem vékony hanem izmos vagy.Ne öld meg magad. ÉN nem ítéllek el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!