Nagyon felhúztam magam , zihálok, már bevettem egy 0.25- xanaxot de nem érzem nyugodtabban magam mit tegyek ?
A xanax egy antidepresszáns, nem nyugtató.
Fordulj orvoshoz. A xanaxnak sajnos van egy hibája. Idővel több és több kell belőle, hogy használjon.
Próbálj relaxálni szépekre gondolni.
Engem pl ez a zene megnyugtat bármilyen stresz is ér:
A Xanax tabletta a következő betegségek esetén alkalmazható:
Szorongásos állapotok.Depresszióval társult szorongás.Depresszió.Az előbbi betegségek szervi vagy más betegségekkel társulva.Pánikbetegség.
Igen nyugtató, altató, és görcsolsó hatása van mivel ható anyaga az alprazolam.
Amit főként depresziós szorongásra, epilepsziára írnak fel.
A kérdező zihál, stresszes állpotban van, ami pánikrohamra utalhat.
Erre én nem xanaxot, hanem RELAXINA gyógyszert javasolnám. Ez persze recept köteles.
Gyógyszerészként biztos, hogy nem a xanaxot, frontint stb javasolnám.
De mindenképpen javaslom a kérdezőnek, hogy menjen el orvoshoz és mondja el, hogy nem jó a xanax meet nem használ. Az adag emelése meg további kockázatokkal jár.
"Erre én nem xanaxot, hanem RELAXINA gyógyszert javasolnám. Ez persze recept köteles.Gyógyszerészként biztos, hogy nem a xanaxot, frontint stb javasolnám."
Gyógyszerész nem is mondana hülyeségeket...
A Relaxina "persze" hogy NEM recept köteles, macskagyökér kivonat a hatóanyaga, ami egy rendszeresen Xanaxot szedőnek kb. annyit ér, mint halottnak a csók.
Én hivatalos forrásból szoktam dolgozni (OGYÉI, alkalmazási előirat), ahogy a gyógyszerészek is (remélhetőleg..).
" Megjegyzés: keresztjelzés nélkül
Osztályozás: I. csoport
Orvosi rendelvény nélkül is kiadható gyógyszer (VN)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!