Tudja, hogy meztelenül sétál vagy érzi ezt ? Hogy lehet ilyen nyugodtan lazán sétál ? Hova megy ? Hogy került az utcára ruha nélkül ? Nem hiányzik senkinek ? Megszólítanám mi történne ? Tud beszélni ?
Figyelt kérdés
Nem szomjas ? Hogy megy WC-re ? Hogy jutott eszébe, hogy meztelenül sétáljon az utcán ?
2022. jan. 10. 12:46
1/12 anonim válasza:
Hát, figyelj.
Megkérdezheted hogy segíthetsz-e, de szerintem nem kizárt hogy valamilyen szer hatása alatt áll.
Mindenesetre én hívnám a 112-őt
2/12 anonim válasza:
#1 vagyok
Ha más nem ez közszemérem sértés
3/12 anonim válasza:
A kép hat éves. Korábban is volt hasonló eset. Több dolog is lehet mögötte. Ha nem valami fura mozgalom híve (vagy alapítója), akkor valami mentális zavar is lehet.
5/12 anonim válasza:
Én amikor meztelenül fürödtem a főtéri szökőkútban bevittek a rendőrök. Mondjuk ez akkor volt amikor megkaptam a diplomám, és jelentős mennyiségű alkohol is volt a sztoriban.
Tudtam, hogy meztelen vagyok, és kedves voltam mindenkivel aki megszólított.
6/12 anonim válasza:
3. vagyok. Erre írom, hogy hat éves hír. Túl sok nem derül ki róla. A rendőrök próbálnak kommunikálni vele, de arról sem írnak, mennyire sikeresen.
7/12 anonim válasza:
Vannak olyan helyek, ahol ez teljesen legális. Aztán az is lehet, hogy egy titkos forgatás és a hölgy jópénzért bevállalta.
Ha nem lenne tilos, én is meztelen lennék nyilvános helyen is, mert jó érzés szabadnak lenni.
8/12 anonim válasza:
Budapest belvárosában ez aligha legális. Ha filmforgatás, akkor a rendőrök szereplők, és Blikk újságrói is hülyék?
9/12 anonim válasza:
Kisfiú vagy. Menj fel a netre és keress rá public nudity, majd engedélyezd a 18 feletti videókat. Tele van budapesti felvételekkel. Némi anyagi támogatásért cserébe bevállalják ezt hölgyek, majd a felvételre kiverik azok, akik erre izgulnak, a cég meg jót keres a reklámokkal. Ilyen egyszerű, nem kell túlkomplikálni.
10/12 anonim válasza:
#8: Budapest belvárosában valóban nem legális, de franciaországban, spanyolországban és az USA-ban is van pár város, ahol az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!